Kategoria: Nawigacja GPS »
Samoporuszający się Pathfinder p3101
Od 1 do 2 z 2
arciuch
Member
Utworzony: 2009.11.02 14:49 Zmieniony: 2010.03.12 14:19
Witam.
Przed kilkoma dniami zakupiłem odbiornik GPS Pathfinder P3101. Odbiornik bardzo dziwnie się zachowuje. Mianowicie, nawet podczas postoju wskazuje, że się poruszam. Warunki pogodowe nie mają tutaj żadnego znaczenia.
Czy ktoś z Was spotkał się z takim problelmem? Czy można w jakiś sposób zapobiegać takiemu dziwnemu działaniu odbiornika?
Z góry dzięki za odpowiedzi oraz ewentualną pomoc.
Przed kilkoma dniami zakupiłem odbiornik GPS Pathfinder P3101. Odbiornik bardzo dziwnie się zachowuje. Mianowicie, nawet podczas postoju wskazuje, że się poruszam. Warunki pogodowe nie mają tutaj żadnego znaczenia.
Czy ktoś z Was spotkał się z takim problelmem? Czy można w jakiś sposób zapobiegać takiemu dziwnemu działaniu odbiornika?
Z góry dzięki za odpowiedzi oraz ewentualną pomoc.
kosko
Member
Utworzony: 2009.11.04 10:07
mam to samo w 3106 i prędkości dochodzą do 5 km/h. Ale chyba każdy odbiornik tak "myszkuje" pokazując sygnał gps, tylko jedne są bardziej a inne mniej czułe. Mam 3106 od kilku dni i to myszkowanie od razu rzucilo mi sie w oczy. Mój wcześniejszy G-Space 232 na Sirf'ie trzymał się bardziej jednego miejsca, ale to jeszcze muszę sprawdzić porównując zapis trasy na postoju na 2 takich samych palmtopach w tym samym czasie.
Od 1 do 2 z 2