Kategoria: Tuning PC »
Pentagramy, chłodzenie. Co się dzieje z Karakorum i Alpaya ?
Od 1 do 3 z 3
Luki_2
Member
Utworzony: 2009.11.12 18:55 Zmieniony: 2009.11.13 11:45
Chciałem ostatnio kupić u mnie w Częstochowie, w X-Komie www.x-kom.pl Pentagram Karakorum...
Nie było... no to spytałem o Alpaya... nie było.
W X-komie są porządni goście, to posprawdzali gdzie indziej i czy w jakichś tam hurtowniach jest dostępne... nie ma. Podobno jedna hurtownia nawet wycofała ze sprzedaży... oni powiedzieli, że możliwe, iż też niedługo wycofają.
No i problem... co się z tymi chłodziwami dzieje ? Chciałem kupić Karakorum + Arctic Silver 5 do E7300 i nic... będzie trzeba wybrać coś innego.
Na allegro jak było, tak teraz już nie ma w ogóle... ehh.
Nie było... no to spytałem o Alpaya... nie było.
W X-komie są porządni goście, to posprawdzali gdzie indziej i czy w jakichś tam hurtowniach jest dostępne... nie ma. Podobno jedna hurtownia nawet wycofała ze sprzedaży... oni powiedzieli, że możliwe, iż też niedługo wycofają.
No i problem... co się z tymi chłodziwami dzieje ? Chciałem kupić Karakorum + Arctic Silver 5 do E7300 i nic... będzie trzeba wybrać coś innego.
Na allegro jak było, tak teraz już nie ma w ogóle... ehh.
balibali
Member
Utworzony: 2009.11.13 09:52
Pewnie nie mają już w sprzedaży, dzwoń na ich handlowy - tel. masz na ich stronie i dowiesz się z pierwszej ręki co i jak, i gdzie jest jak coś.
michau92n
Member
Utworzony: 2010.01.06 19:16 Zmieniony: 2010.01.07 10:34
i co? jakieś nowe informacje? ja też potrzebuje karakorum bo mi płytę athlon x2 6400 zepsuł... a mam w d.. wydawać 250 zł za styche mugena...
jakby ktoś miał na sprzedaż albo jakieś informacje proszę na maila xxxxxx@gmail.com lub gg:10xxxxxxx z góry dzięki
[Acmon] Nr GG i e-mail do kolegi @michau92n na PW.
jakby ktoś miał na sprzedaż albo jakieś informacje proszę na maila xxxxxx@gmail.com lub gg:10xxxxxxx z góry dzięki
[Acmon] Nr GG i e-mail do kolegi @michau92n na PW.
Od 1 do 3 z 3