Kategoria: Akcesoria graficzne »
O'pen Wide 2004 i dwa monitory
Od 1 do 2 z 2
mrfx
Member
Utworzony: 2009.12.21 18:09
Witam,
Gdzie jest opcja do wyboru monitora (obszaru aktywnego) w ustawieniach tego tabletu?
Domyślnie tablet traktuje dwa monitory jako jeden i nie da się go używać w konfiguracji dwu monitorowej, bo rysując koło wychodzi elipsa itd. Kupiłem ten tablet, gdyż ma szybkie przełączanie z 4:3 na 16:9 a tablet traktuje oba monitory jako jeden monitor? To po co ten przełącznik i reklamowanie, że można się szybko przełączać z 4:3 na 6:9? Na Wacomie mam możliwość ustawienia obszaru roboczego, a tu jak to ustawić?
System to Windows 7 x64, sterownik najnowszy 3.46.
Gdzie jest opcja do wyboru monitora (obszaru aktywnego) w ustawieniach tego tabletu?
Domyślnie tablet traktuje dwa monitory jako jeden i nie da się go używać w konfiguracji dwu monitorowej, bo rysując koło wychodzi elipsa itd. Kupiłem ten tablet, gdyż ma szybkie przełączanie z 4:3 na 16:9 a tablet traktuje oba monitory jako jeden monitor? To po co ten przełącznik i reklamowanie, że można się szybko przełączać z 4:3 na 6:9? Na Wacomie mam możliwość ustawienia obszaru roboczego, a tu jak to ustawić?
System to Windows 7 x64, sterownik najnowszy 3.46.
soyo
Member
Utworzony: 2009.12.29 16:32
A miałeś info, że pracuje w trybie dwu monitorowym - sam przełącznik proporcji to nie dwa monitory - to tak samo jak 16:9 to nie to samo co 16:10 - też wyjdzie elipsa,a przy dwóch monitorach na maksa, szczególnie że przekładane są tu trzy proporcje obszaru roboczego, sterownika ekranu i samego ekranu.
Wide to stary model, Virtuoso i Titane też mają wykrywanie monitorów.
Wide to stary model, Virtuoso i Titane też mają wykrywanie monitorów.
Od 1 do 2 z 2