Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Eon Cineo - ciągłe łdaowanie
Od 1 do 10 z 10
Nakajama
Member
Utworzony: 2010.01.26 17:58
Witam.
Mam pewien problem z odtwarzaczem mp4 ,,Eon Cineo P 5116". A mianowicie nie
mogę nagrać żadnego pliku,od razu po jego podłączeniu włączę się
ładowanie. Sprawdzałem kilka kabli USB i odtwarzacz zachowuje się tak samo.
Mam system WINDOWS XP ( jeśli ma to jakieś znaczenie). Ten problem powtarza
się w kółko, proszę o szybką pomoc.
Mam pewien problem z odtwarzaczem mp4 ,,Eon Cineo P 5116". A mianowicie nie
mogę nagrać żadnego pliku,od razu po jego podłączeniu włączę się
ładowanie. Sprawdzałem kilka kabli USB i odtwarzacz zachowuje się tak samo.
Mam system WINDOWS XP ( jeśli ma to jakieś znaczenie). Ten problem powtarza
się w kółko, proszę o szybką pomoc.
obelin
Member
Utworzony: 2010.01.27 09:39
Zobacz to http://forum.pentagram.pl/discussion/1404/eon-cineo-51164-nie-komunikuje-z-komputerem/
pentaMarek
Member
Utworzony: 2010.03.08 21:00
Witam,
pozostaje ci sprawdzić: inny port usb, inny komputer, no i wyłączenie usb 2.0 w biosie (instrukcja obsługi płyty głównej się kłania). Spróbuj jeszcze przeczyścić styki w urządzeniu.
ps. zmiana trybu usb z 2.0 na 1.1 zawsze pomaga :)
pozdr.
pozostaje ci sprawdzić: inny port usb, inny komputer, no i wyłączenie usb 2.0 w biosie (instrukcja obsługi płyty głównej się kłania). Spróbuj jeszcze przeczyścić styki w urządzeniu.
ps. zmiana trybu usb z 2.0 na 1.1 zawsze pomaga :)
pozdr.
Estel
Member
Utworzony: 2010.03.26 04:12
Niestety podejrzewam uszkodzony port w odtwarzaczu. Zrób jak radzi pentaMarek, a jak nie, to serwis.
Nakajama
Member
Utworzony: 2010.03.30 19:39
Nic nie pomaga. no i ( przepraszam moderatorów ) dupa. Został serwis. :(
pentaMarek
Member
Utworzony: 2010.04.01 20:58
@Nakajama, jesteś na stronie z FORUM firmy pentagram. Aż tak ci ciężko wejść na stronkę pentagrama i POSZUKAĆ tego numeru? On tam jest, sprawdzałem. Z łaski swojej poświęć chwilkę na kilka kliknięć na odszukanie tego numeru.
Przeglądając pozostałe twoje posty odniosłem wrażenie, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i że chcesz aby ci podano od razu gotowe rozwiązanie "na tacy". Sorry, pomyśleć we własnym zakresie też trzeba. To naprawdę nie boli.
Pozdrawiam.
Przeglądając pozostałe twoje posty odniosłem wrażenie, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i że chcesz aby ci podano od razu gotowe rozwiązanie "na tacy". Sorry, pomyśleć we własnym zakresie też trzeba. To naprawdę nie boli.
Pozdrawiam.
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.04.02 09:56
Wszystkie potrzebne dane masz na karcie gwarancyjnej oraz na tej stronie http://mmv.pl/serwis_s_o_s .
Od 1 do 10 z 10