Kategoria: Nawigacja GPS »
Pentagram Nomad 35 P 5230 [GRY]
Od 1 do 6 z 6
Tempak
Member
Utworzony: 2010.02.07 10:49 Zmieniony: 2010.03.12 14:40
Proponuję nowy wątek z tytułami gier, które działają poprawnie na Pentagram Nomad 35 P 5320, czyli pod WinCE 5.0 w 320x240. Wpisujemy wyłącznie sprawdzone tytuły.
dj_witus
Member
Utworzony: 2010.02.07 11:57
może i racja,nie ma sensu robić warezu.ale jest wiele takich samych tytułów i ciężko będzie rozróżnić te gry.poza tym trochę prościej byłoby wklejać linki do tych gier niż odpowiadać na pytania "a skąd to?" "gdzie to?"itp.
Tempak
Member
Utworzony: 2010.02.07 17:47 Zmieniony: 2010.02.14 12:20
Myślę, że jak zostanie podany dokładny tytuł + producent - przynajmniej będzie pewne, że warto danym tytułem się zainteresować.
Z mojej strony z gierek "większych" sprawdzone tytuły to:
AquaPearls (Realore studios), Archibalds Adventure, Arvale (pdamill), Bowling (pdamill), ChessGenius, Corsair (pdamill), Flux (pdamill), FunFactory (pdamill), Gamebox Asia I (pdamill), Gamebox Asia II (pdamill), GameboxBoards (pdamill), GameboxClassics (pdamill), GameboxGems (pdamill), GameboxSolitaire I (pdamill), GameboxSolitaire II (pdamill), GameboxSudoku (pdamill), Legacy, LodeRunner, MelonchiMinecarts (pdamill), Orions, Peter's GameBox, PlumberPete, SafeCracker, Solitaire (pdamill), VirtualPool Mobile, Warcraft II.
Natomiast nie poszły mi:
DMinesweeper, gfDoom, Monopoly, Pocket Gambler, SimCity2000, Sudoku Pro 2, Zuma.
Z mojej strony z gierek "większych" sprawdzone tytuły to:
AquaPearls (Realore studios), Archibalds Adventure, Arvale (pdamill), Bowling (pdamill), ChessGenius, Corsair (pdamill), Flux (pdamill), FunFactory (pdamill), Gamebox Asia I (pdamill), Gamebox Asia II (pdamill), GameboxBoards (pdamill), GameboxClassics (pdamill), GameboxGems (pdamill), GameboxSolitaire I (pdamill), GameboxSolitaire II (pdamill), GameboxSudoku (pdamill), Legacy, LodeRunner, MelonchiMinecarts (pdamill), Orions, Peter's GameBox, PlumberPete, SafeCracker, Solitaire (pdamill), VirtualPool Mobile, Warcraft II.
Natomiast nie poszły mi:
DMinesweeper, gfDoom, Monopoly, Pocket Gambler, SimCity2000, Sudoku Pro 2, Zuma.
dj_witus
Member
Utworzony: 2010.02.07 20:49
przerobiłem tutorial i ten programik do CAB'ow,fajna sprawa i prostsza niż zabawa z emulatorem,fakt.dziekówa wielka za uproszczenie :).a odnośnie gier to mam pytanie,Tempak.jak zmienić rozdzielczość na 320x240?w pewnych gierkach (Aquellaball,Caisses,ChainReaction,HexaVirus,Pipes - niestety producentów nie znam) obcina mi jakąś 1/5 ekranu z prawej i jakąś część ekranu od dołu.czy można to załatwić jakimś plikiem .ini czy coś?
Tempak
Member
Utworzony: 2010.02.07 21:57
W znakomitej większości przypadków myślę nic nie zrobisz. Gry po prostu dedykowane dla większych rozdzielczości i tyle. Wątpię aby jakaś gra wymagała manualnego ustawienia rozdzielczości w jakimś pliku konfiguracyjnym, gdyż z reguły gry/aplikacje same detektują rozdzielczość i próbują się do niej dostosować.
dj_witus
Member
Utworzony: 2010.02.08 09:53
hmm no to lipa,myslalem zeby jeszcze zastosowac jakis program do obracania ekranu,ale jakis tam zapodalem i blad wyskoczyl ze nie jest to obslugiwane.
Od 1 do 6 z 6