Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Eon Slide-R wczoraj kupiony i nie działa :( Załamka :( Nie odtwarza plików. Pomocy
Od 1 do 6 z 6
Beton
Member
Utworzony: 2010.02.24 12:43
Witam. Czy ktoś mi może pomóc? Odtwarzacz kupiłem dla ekranu AMOLED, wzmacniacza słuchawkowego, ogólnie ładnego wyglądu i jakości dźwięku ale przede wszystkim dla obsługi plików FLAC! Oczywiście pliki te w zakładce muzyka są niewidoczne, cały odtwarzacz widzi je jako pliki nieznane! Z poziomu eksploratora je widać ale i tak się nawet nie odtwarzają. Wgrałem różne pliki flac i wszystkie z tym rozszerzeniem są nieznane, nawet FABRYCZNY FLAC, który był od nowości wgrany! Co mam robić? Gwarancja to uwzględni? Wydałem tyle pieniędzy na odtwarzacz i mam go oddać po 1 dniu na miesiąc? :(
Beton
Member
Utworzony: 2010.02.24 12:47
Acha zmiana oprogramowania odpada w przedbiegach... Jest tam wersja 1.12 czyli najnowsza a na stronie do pobrania jest wersja 1.11, której również nie da się wgrać, bo pewnie jest starsza od obecnej. Totalna porażka :( Po co ja to kupiłem. Zwykły badziew do MP3 to ja mam! Miało to odtwarzać FLAC :(
Beton
Member
Utworzony: 2010.02.24 14:22
No i pięknie, dzwoniłem do pomocy technicznej i nic się nie da zrobić. Dostałem jeszcze raz oryginalny demonstracyjny flac, sformatowałem pamięć, skopiowałem go i on się oczywiście nie odtwarza. Sprzęt do wysyłki po 1 dniu użytkowania :( Ale głupota, odtwarzacz miał obsługiwać pliki flac a wyglądają jakbym wkleił tam pliki rar albo exe. Kompletnie nieczytelne jako muzyka dla odtwarzacza...
Beton
Member
Utworzony: 2010.02.24 14:41
Może ktoś potrafi zgrać pliki systemowe ze swojego i udostępnić a ja bym sobie wgrał czyjeś oprogramowanie, bo to wina softu jest. Jak wejść w partycję systemową?
Gersad
Member
Utworzony: 2010.03.11 17:02
Witam mam ten sam problem udało Ci się coś zdziałać ? Masz może dostęp do przekopiowanego softa z odtwarzacza ?
Beton
Member
Utworzony: 2010.03.11 19:36
Gersad jak masz pecha to nic nie poradzisz. Jeśli masz EON SLIDE-r to sprawdź wersję softu w ustawieniach. Jak masz 1.11 to sformatuj pamięć. Skopiuj soft z tej strony tutaj (1.11). I wgraj go jeszcze raz (zaktualizuj). Do tego zrób to na innym komputerze. Koniecznie.
Od 1 do 6 z 6