Kategoria: Nawigacja GPS »
Automapa Europa
Od 1 do 5 z 5
johanbiker
Member
Utworzony: 2010.03.14 19:00
Witam planuję podróż do Chorwacji przez Słowację ,Węgry,Bośnię czy warto jechać z Automapą?Czytając na stronie mapy ,o zasięgu to wygląda to nieżle.Jakie są Wasze doswiadczenia?
fido
Member
Utworzony: 2010.03.14 20:32 Zmieniony: 2010.03.14 20:33
A wiec tak
Ja i paru moich znajomych jeździło na w/w programie na różnych sprzętach i wygląda to bardzo dobrze tylko trzeba i tak uważać co pokazuje jak gdzie jechać najlepiej mieć zaznaczone drogi główne co by nie błądzić ale to jest kwestia pojeżdżenia i dobrze ustawienia sobie programu. Miałem tez możliwość podróżowania ale w Niemczech na Garminie i muszę przyznać że też wymiata i nawet nie wiem czy nie lepiej niż AutoMapa ale tak jak napisałem kwestia ustawienia. Mogę szczerze polecić AutoMapę.
Ja i paru moich znajomych jeździło na w/w programie na różnych sprzętach i wygląda to bardzo dobrze tylko trzeba i tak uważać co pokazuje jak gdzie jechać najlepiej mieć zaznaczone drogi główne co by nie błądzić ale to jest kwestia pojeżdżenia i dobrze ustawienia sobie programu. Miałem tez możliwość podróżowania ale w Niemczech na Garminie i muszę przyznać że też wymiata i nawet nie wiem czy nie lepiej niż AutoMapa ale tak jak napisałem kwestia ustawienia. Mogę szczerze polecić AutoMapę.
pat76
Member
Utworzony: 2010.03.15 09:33
Może to ci się przyda co prawda suchy bełkot, ale zawsze (więcej danych na tej stronie) http://automapa.pl/?PEI=46925&lng=PL

W Polsce też można się zgubić z AM, ale tak jak napisał @fido najważniejsze to ustawienie tego programu - drogi szybkie, optymalne (prawie brzmi tak samo, a prowadzi zupełnie inaczej).

W Polsce też można się zgubić z AM, ale tak jak napisał @fido najważniejsze to ustawienie tego programu - drogi szybkie, optymalne (prawie brzmi tak samo, a prowadzi zupełnie inaczej).
johanbiker
Member
Utworzony: 2010.03.15 09:50
Z waszych wypowiedzi wynika że z Automapą nie powinno być tak żle.Dzięki za zainteresowanie tematem .Pozdrawiam
Krytyk_RoHS
Member
Utworzony: 2010.03.18 15:59
Polecam zainstalować na karcie tylko te kraje z których będziesz korzystał - nie wrzucaj całej europy bo będzie mulić strasznie i w #$%@#$ miejsca zajmować. Optymalizacja to jest to!
Od 1 do 5 z 5