Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Vanquish Volt 4GB - problem z uruchomieniem ?
Od 1 do 5 z 5
exxo
Member
Utworzony: 2010.03.18 08:05
Witam wszystkich,
mam problem z włączeniem mojego Pentagrama. Wczoraj wsiadam w autobus, wyciągam na pewniaka mp3'ke, włączam... no i nic, czarno. Mp3 w ogóle nie reaguje. Rano aktualizowałem soft do wersji 5.365 i wszystko działało poprawnie. A tak jakoś wieczorem nie reagował na nic, nie wyświetlał ani godziny, ani nie chciał się włączyć. Próbowałem różne kombinacje no i raz mi sie udało (włączyłem go 3-klikiem). Potem gdy go znowu wyłączyłem to nie chciał działać :| W domu zresetowałem go no i przez kilka włączeń działa normalnie ale teraz znowu jakieś cyrki. Co może być tego powodem ? Dodam że bateria jest na poziomie 67% Hmm i coś lata w środku - bateria ?
Pozdrawiam :)
mam problem z włączeniem mojego Pentagrama. Wczoraj wsiadam w autobus, wyciągam na pewniaka mp3'ke, włączam... no i nic, czarno. Mp3 w ogóle nie reaguje. Rano aktualizowałem soft do wersji 5.365 i wszystko działało poprawnie. A tak jakoś wieczorem nie reagował na nic, nie wyświetlał ani godziny, ani nie chciał się włączyć. Próbowałem różne kombinacje no i raz mi sie udało (włączyłem go 3-klikiem). Potem gdy go znowu wyłączyłem to nie chciał działać :| W domu zresetowałem go no i przez kilka włączeń działa normalnie ale teraz znowu jakieś cyrki. Co może być tego powodem ? Dodam że bateria jest na poziomie 67% Hmm i coś lata w środku - bateria ?
Pozdrawiam :)
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2010.03.18 10:09
Ja robiłem update kilka razy z różnych wersji i u mnie cały czas jest dobrze. Aktualizacja raczej odpada, ale upewnij się czy robiłeś z zaznaczoną opcją czyszczenia pamięci i mediów (tak jest najlepiej). Jak nie będzie dalej działać to serwis.
exxo
Member
Utworzony: 2010.03.18 12:08
No właśnie robiłem z pełnym formatem i usunięciem poprzedniej wersji. Teraz sprawdzałem i działa normalnie. Nie wiem już co o tym sądzić :P Może przycisk źle łapie czy coś :)
ani76
Member
Utworzony: 2010.03.18 13:10
Też może być zobacz jak przestanie działać, czy jak naciskasz w różnych miejscach to czy jest lepiej.
exxo
Member
Utworzony: 2010.03.19 22:13
No i naciskam w roznych miejscach :D Heh smieszy mnie to juz troche :P Bo guzik Power działa sobie jak sie mu widzi, a o dziwo przeciwległy przycisk Back dzial bez żadnego problemu :)
Od 1 do 5 z 5