Kategoria: Akcesoria graficzne »

Kalibracja Virtuoso

Utworzony: 2010.03.18 14:06 Zmieniony: 2010.03.24 19:23

Witam zakupiłem tablet Virtuoso SE P 2501 wszelkie próby uruchomienia kalibratora kończą się błędem kalibratora(praca na expose to katorga) chciałem zmniejszyć obszar roboczy ponieważ tablet tnie na rogach, system 10.6.2 to samo pod 10.5.8 To sie nazywa psełdo wsparcie dla platformy osx w załączniku przesyłam raport błędu:
Kolejna rzecz którą zauwarzyłem "scroll" poziomy w np photoshop .Wciskając szift na klawiaturze przewija się wciskając szift na tablecie nie działa.

Kocham Pentagrama do pomocy się nie można dodzwonić,na forum nikt nie pomoże a naklejka z osx na opakowaniu tabletu widnieje chyba z tym Wacom to nie jest fanbojstwo jakoś potrafią dodać ładnie do preferęcji systemowych panel tabletu)tylko to poprostu tablety zupełnie innej klasy :neutral:

PS: Przepraszam ale jeśli wydaje się kilkaset złotych na narzędzie do pracy to liczy się na poważny suport (dla zabawy podłączyłem u kolegi do windows 7 zupełnie inny tablet wszystko konfiguracja czułość tabletu.Aż tak trudno napisać dobre sterowniki pod mac?