Kategoria: Nawigacja GPS »
OGROMNA PROŚBA.
Od 1 do 6 z 6
juskach
Member
Utworzony: 2010.03.18 16:22 Zmieniony: 2010.03.18 17:03
MAM NAWIGACJE PENTAGRAM NOMAD P 5220 I NIE WIDZI JEJ MÓJ KOMPUTER. POKAZUJE NIEZNANE URZĄDZENIE I NIE WIEM CO DALEJ ROBIC. PLIS POMÓŻCIE
[Acmon] Używaj małych liter, pisanie dużymi literami może być źle odebrane.
[Acmon] Używaj małych liter, pisanie dużymi literami może być źle odebrane.
Krytyk_RoHS
Member
Utworzony: 2010.03.18 16:50
http://www.winter.pl/internet/netykieta.html
... zainstalować ActiveSync.... włączyć google... włączyć ten fragment mózgu odpowiadający za naciskanie przycisku caps lock
... zainstalować ActiveSync.... włączyć google... włączyć ten fragment mózgu odpowiadający za naciskanie przycisku caps lock
juskach
Member
Utworzony: 2010.03.18 18:23
Windows XP Profesional, Active Sync nie rozwiązuje problemu, po włączeniu do USB pojawia się komunikat, że szuka sterowników do tego urządzenia. Plis pomóżcie
Tempak
Member
Utworzony: 2010.03.18 19:58 Zmieniony: 2010.03.18 20:51
Z tego co pamiętam, nawet bez ActiveSync urządzenie powinno być rozpoznane przez Windę. Zatem może kliknij prawym na Mój komputer->Właściwości, zakładka Sprzęt, przycisk Menedżer urządzeń, znajdź swoje urządzenie, które w tej sytuacji widać zapewne jako nieznane z żółtym pytajnikiem, kliknij na nim prawym -> Właściwości, zakładka Szczegóły i wpisz to co masz po VID_ i po PID_.
kaktus
Member
Utworzony: 2010.03.25 01:02
Miałem ten sam problem, pomogła wymiana kabelka. Możliwe, żeby Pentagram wypuścił uszkodzoną partię???
Od 1 do 6 z 6