Kategoria: Nawigacja GPS »
Pentagram gt 5220 odblokowanie
Od 1 do 10 z 10
lukasz983
Member
Utworzony: 2010.03.21 21:15
Witam mam zamiar kupic navi Pentagram gt 5220 z mapa europy. Kupuje nawigacje z marketu (nie pytajcie dlaczego) jaka tam bd mapa??? i czy jest możliwość odblokowania tej nawigacji??? bedzie używana po polsce + 2 razy w roku po niemczech
marekamc
Member
Utworzony: 2010.03.21 21:42
Ta nawigacja jeżeli będzie z programem nawigacyjnym to tylko z AutoMapą. Nawigacja jest odblokowana. Za wyjątkiem pełnego dostępu do pulpitu. Nie jest to zresztą tak bardzo niezbędne. Mapy możesz wgrac jakie tylko chcesz.
marekamc
Member
Utworzony: 2010.03.22 20:18
Zacznę chyba od Pentagrama pobierać prowizję od ilości sprzedanych urządzeń ;)
lukasz983
Member
Utworzony: 2010.03.22 20:22
heheh jak będę miał problemy po kupnie navi to napewno sie zgłosze do ciebie bo jestem zielony jeśli chodzi o nawigacje...
lukasz983
Member
Utworzony: 2010.03.27 22:22 Zmieniony: 2010.04.06 16:02
Kupiłem pentagrama 5220 bez mapy... chce mieć mape europy(chodzi mi o Polskie i Niemcy) karta juz dokupiona i teraz pytanie jak ściagnać pirata z kodem itd z neta? lub czy ta mapa bedzie mi chodzila na mojej nawigacji http://www.allegro.pl/item965200890_auto_mapa_europa_polska_xl_najtaniej.html
[Acmon] Odsyłam do lektury regulaminu.
[Acmon] Odsyłam do lektury regulaminu.
Alojzy
Member
Utworzony: 2010.03.27 22:52
no ja mam nadzieje ze nikt ci nie pomoże instalować pirata, stać cie na samochód, stać cie nawigacje, stać cie nawet na wycieczki do niemiec a nie stać cie na oryginalny program
ja osobiście nie wiem czy automape da się zainstalować na gt5220... powinno się dać, ale to już musi ci wytłumaczyć ktoś inny
a jeśli chodzi o tą mapę z allegro ... to ja bym się zastanawiał czy nie jest ona podejrzanie za tania ... jeśli sprzedawca nie jest oszustem i numer seryjny z tej mapy nie został jeszcze aktywowany to wszystko jest ok, wtedy sam sobie aktywujesz mapę i ze stronki automapy ściągniesz sobie najnowszą wersje i gitara gra, możliwe że ta cena jest tak niska z tego powodu że na płytce jest stara wersja (mały problem)
ja osobiście nie wiem czy automape da się zainstalować na gt5220... powinno się dać, ale to już musi ci wytłumaczyć ktoś inny
a jeśli chodzi o tą mapę z allegro ... to ja bym się zastanawiał czy nie jest ona podejrzanie za tania ... jeśli sprzedawca nie jest oszustem i numer seryjny z tej mapy nie został jeszcze aktywowany to wszystko jest ok, wtedy sam sobie aktywujesz mapę i ze stronki automapy ściągniesz sobie najnowszą wersje i gitara gra, możliwe że ta cena jest tak niska z tego powodu że na płytce jest stara wersja (mały problem)
lukasz983
Member
Utworzony: 2010.03.28 09:19
Auto mapy chodza na Pentagramach bo brat ma strszego penntagrama i mu smiga ale on ma tylko mape polski to jaka mam kupić mape? bo juz nic nei rozumiem a
lukasz983
Member
Utworzony: 2010.03.28 09:32
Ta mapa byla kupiona z nawigacja smart bedzie z nia problem czy bedzie dzialala wie ktos? ja jestem zielony w tym temacie
Tempak
Member
Utworzony: 2010.03.28 10:03 Zmieniony: 2010.03.28 10:03
Wystarczy odwiedzić stronę Pentagrama aby przekonać się, że ten model nawigacji bez problemu będzie współpracował z Automapą.
Co do oferowanej mapy jest jak napisał Alojzy. Jeśli produkt jest nietknięty - to faktycznie okazja.
Co do piratów - musisz poszukać na innym forum.
Co do oferowanej mapy jest jak napisał Alojzy. Jeśli produkt jest nietknięty - to faktycznie okazja.
Co do piratów - musisz poszukać na innym forum.
Od 1 do 10 z 10