Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pentagram Eon Cineo. Kupiłem 4GB a posiada tylko 2GB. I co teraz
Od 1 do 4 z 4
Szalafi
Member
Utworzony: 2010.04.18 15:12
Witam.
Niedawno kupiłem nowy Pentagram Eon Cineo z Pojemnością 4GB (tak pisze na pudełku i obudowie) i za tyle pamięci zapłaciłem. :/
Niestety od razu nie sprawdziłem jaka jest faktyczna poemność. Próbowałem dograc wczoraj trochę muzy i lipa, nie da sie bo miejsca vrakuje. Wchodzę w ustawienia, inforamcje i jest tylko 2 GB pamieci flash (+ z mojej karty 8GB).
I ty moje pytanie (posiadam paragon i ppodbitą gwarancję). Czy kwalifikuje się ta "usterka" do reklamacji, znaczy chce nowy odtwarzacz 4GB, a nie 2GB!
Niedawno kupiłem nowy Pentagram Eon Cineo z Pojemnością 4GB (tak pisze na pudełku i obudowie) i za tyle pamięci zapłaciłem. :/
Niestety od razu nie sprawdziłem jaka jest faktyczna poemność. Próbowałem dograc wczoraj trochę muzy i lipa, nie da sie bo miejsca vrakuje. Wchodzę w ustawienia, inforamcje i jest tylko 2 GB pamieci flash (+ z mojej karty 8GB).
I ty moje pytanie (posiadam paragon i ppodbitą gwarancję). Czy kwalifikuje się ta "usterka" do reklamacji, znaczy chce nowy odtwarzacz 4GB, a nie 2GB!
rikert
Member
Utworzony: 2010.04.18 15:51
Hej! Spróbuj zformatować pamięć flash, pamiętaj też że przestrzeń robocza pamięci to nie dokładnie 4GB a jakieś chyba ok.3,75 ale to i tak nie 2. Jeżeli format nie pomoże to oczywiście masz prawo conajmniej do wymiany sprzętu i to w miejscu zakupu.
Szalafi
Member
Utworzony: 2010.04.19 10:16
Formatowałem pamięć i dalej jest 2GB. A kupowałem na allegro, ale gość mi podbił gwarancje i paragon dał, z tym, że skierował mnie do serwisu. Umył ręce i tyle. heh byle sprzedać.
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.04.19 10:36 Zmieniony: 2010.04.19 10:36
Wysłany przez: SzalafiCzy kwalifikuje się ta "usterka" do reklamacji, znaczy chce nowy odtwarzacz 4GB, a nie 2GB!
Tak, oczywiście. Proszę o kontakt z serwisem.
Od 1 do 4 z 4