Kategoria: Akcesoria graficzne »
Rysik w piórku tabletu O'Pen XL
Od 1 do 4 z 4
JuKii
Member
Utworzony: 2010.04.19 11:24
Mam krótkie pytanie - czy rysik w piórku tabletu O'Pen XL można wymienić? Przez ponad trzy lata starł się już znacznie i podczas rysowania skrzypi niemiłosiernie. Jeśli nie da się go wymienić ani nic z tym zrobić, czy mam szansę kupić gdzieś nowe piórko?
Z góry dzięki za odpowiedź~
Z góry dzięki za odpowiedź~
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.04.19 11:35 Zmieniony: 2010.04.19 11:35
Tam można wymienić samemu - potrzebna jest tylko nowa końcówka i szczypce.
Przykładowy rysunek wymiany - co prawda inny model, ale dość mocno zbliżony (sposób wymiany jest identyczny).

Przykładowy rysunek wymiany - co prawda inny model, ale dość mocno zbliżony (sposób wymiany jest identyczny).
JuKii
Member
Utworzony: 2010.04.19 12:23
Dzięki za odpowiedź!
Obawiam się tylko, że ani rysika ani pęsety nie posiadam - albo nie było ich od początku, albo gdzieś się zawieruszyły.... Przeszukam gruntownie wszystkie pudełka ale od razu też spytam: mogę gdzieś dostać taki rysik? W jakimś sklepie?
Obawiam się tylko, że ani rysika ani pęsety nie posiadam - albo nie było ich od początku, albo gdzieś się zawieruszyły.... Przeszukam gruntownie wszystkie pudełka ale od razu też spytam: mogę gdzieś dostać taki rysik? W jakimś sklepie?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.04.19 13:51
Wystarczą zwykłe szczypce, którymi możesz chwycić końcówkę (są też inne metody mniej higieniczne i bezpieczne dlatego nie będę opisywał). W sprawie końcówek skontaktuj się z serwisem MMV.
Od 1 do 4 z 4