Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Eon Cineo Odtwarzanie przez głośnik
Od 1 do 6 z 6
adio
Member
Utworzony: 2010.04.26 15:44
Witam
Dostałem w prezencie Eon Cineo 2GB (w zeszłym roku).
Sprzęt więcej leży niż jest używany, z jednego powodu - używając odtwarzacza np. biegając, w autobusie, zarówno ze standardowymi słuchawkami z zestawu (dokanałowe), z Sennheiserami (oryginalne CX 300), słuchawkami od iPhone 2G i 3G oraz innych firm - muzyka leci zarówno przez słuchawki, jak i głośnik zewnętrzny.
W jaki sposób można to wyłączyć?
Dostałem w prezencie Eon Cineo 2GB (w zeszłym roku).
Sprzęt więcej leży niż jest używany, z jednego powodu - używając odtwarzacza np. biegając, w autobusie, zarówno ze standardowymi słuchawkami z zestawu (dokanałowe), z Sennheiserami (oryginalne CX 300), słuchawkami od iPhone 2G i 3G oraz innych firm - muzyka leci zarówno przez słuchawki, jak i głośnik zewnętrzny.
W jaki sposób można to wyłączyć?
polo_flot
Member
Utworzony: 2010.04.26 16:26
Ktoś to opisywał to jakaś usterka i nie odcina automatycznie dźwięku. Zostaje tylko serwis.
Lelit
Member
Utworzony: 2011.11.15 19:34
Odświężę. Mam dokładnie ten sam problem, i myśle nad takim rozwiązaniem. mianowicie, chce poprostu ten głośnik albo zepsuć albo kabelek uciąć bo nie bede z niego korzystał. czy takie rozwiązanie nie wpłynie na ogólną pracę odtwarzacza? nie będzie się to wiązało z innymi problemami?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.11.16 16:24
Nie o ile nie będzie zwarcia, taka ingerencja do wnętrza urządzenia będzie oznaczać utratę gwarancji. Lepszym rozwiązaniem jest reklamacja urządzenia.
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.11.17 09:54
Najpierw napisz lub zadzwoń na serwis porozmawiaj ile to może zająć i wtedy podejmiesz decyzje. Zawsze możesz się skontaktować z kierownikiem serwisu P. Piotrem Ziemkiewiczem.
Od 1 do 6 z 6