Kategoria: Nawigacja GPS »
Automapa nie uruchamia się głównego menu
Od 1 do 8 z 8
yashou
Member
Utworzony: 2010.05.13 11:35
Witam wszystkich
Mam problem z navi następujący. Nie potrafię uruchomić Auto mapy z głównego menu, ale gdy uruchamiam ją spod Windowsa wszystko działa poprawnie. Zaznaczę, że zainstalowałem mapę na Resident Flash. Mam drugą zainstalowaną na karcie SD i ta mapa chodzi zarówno z głównego menu jak i spod Windowsa. Czy da się gdzieś zmienić ścieżkę dostępu, żeby główne menu czytało tylko tą z pamięci wbudowanej? Dziękuje za pomoc.
Yashou
Mam problem z navi następujący. Nie potrafię uruchomić Auto mapy z głównego menu, ale gdy uruchamiam ją spod Windowsa wszystko działa poprawnie. Zaznaczę, że zainstalowałem mapę na Resident Flash. Mam drugą zainstalowaną na karcie SD i ta mapa chodzi zarówno z głównego menu jak i spod Windowsa. Czy da się gdzieś zmienić ścieżkę dostępu, żeby główne menu czytało tylko tą z pamięci wbudowanej? Dziękuje za pomoc.
Yashou
pc_spec
Member
Utworzony: 2010.05.13 14:35
Przeczytaj ten wątek http://forum.pentagram.pl/discussion/430/jak-podpiac-am-pod-przycisk-nawigacja/
Zmień nazwę programu z automapy na te zapisane i odnoszące się do ResidentFlash. Powinno zadziałać.
Zmień nazwę programu z automapy na te zapisane i odnoszące się do ResidentFlash. Powinno zadziałać.
pc_spec
Member
Utworzony: 2010.05.13 14:37
Przeczytaj ten wątek http://forum.pentagram.pl/discussion/430/jak-podpiac-am-pod-przycisk-nawigacja/
yashou
Member
Utworzony: 2010.05.17 16:00
... niestety nadal mi się nie udało. Albo ja jestem za tępy albo nie wiem co? Zmieniałem nazwy, podmieniałem pliki. Wrzuciłem pliki z AM do Nawigatora ale nic nie pomogło. Gdy jestem w windzie to z każdego linku mapa się uruchamia, natomiast z głównego menu nie dzieła. Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to proszę o pomoc.
balibali
Member
Utworzony: 2010.05.18 11:12
Na urządzeniu może go nie być. Wrzucę ci plik ale nie robiłem zmian w ścieżce. Wypakuj, otwórz w notatniku podaj ścieżkę do RF i tego wykonywalnego pliku. Zapisz. Wrzuć na RF.
yashou
Member
Utworzony: 2010.05.18 15:09
no i rzeczywiście działa...Wszystko w jak najlepszym porządeczku. Przegrałem ten plik z właściwą ścieżką do głównego katalogi i wszystko poszło. Wielkie dzięki kolego.
Od 1 do 8 z 8