Kategoria: Akcesoria graficzne »
Skaczący kursor piórka tablet Pentagram O'pen Wide
Od 1 do 4 z 4
Dathne
Member
Utworzony: 2010.05.13 15:06
Witam,
Mam problem, otóż wysłałam już raz tablet do serwisu z tą usterką, jednak został mi odesłany inny (inny nr seryjny) z tym samym uszkodzeniem. Chodzi o skaczący kursor piórka na całym pionie i poziomie (np na k9 i k19). Obecnie nie mogę się nijak skontaktować z serwisem (e-maile nie dochodzą, telefony zajęte) więc pytam-czy na pewno jest to usterka, która wymaga wymiany tabletu, czy można to jakoś inaczej naprawić?
Mam problem, otóż wysłałam już raz tablet do serwisu z tą usterką, jednak został mi odesłany inny (inny nr seryjny) z tym samym uszkodzeniem. Chodzi o skaczący kursor piórka na całym pionie i poziomie (np na k9 i k19). Obecnie nie mogę się nijak skontaktować z serwisem (e-maile nie dochodzą, telefony zajęte) więc pytam-czy na pewno jest to usterka, która wymaga wymiany tabletu, czy można to jakoś inaczej naprawić?
soyo
Member
Utworzony: 2010.05.13 16:24
Trochę nie łapie jak ci to ucieka. Jeśli jest to usterka matrycy to nic poza wymianą nie możesz zrobić bo zawsze jak trafi w ten punkt to będzie uciekać. A jaki masz system, odległość od monitora.
MaPik
Member
Utworzony: 2010.08.23 18:12
Mam to samo w pionie w polach K1 i K9 więc nie pozostaje nic innego jak skontaktować się SERWISEM.
<strong>soyo</strong> ciekawe jaki miałeś pomysł z tym systemem i minotorem?
<strong>soyo</strong> ciekawe jaki miałeś pomysł z tym systemem i minotorem?

soyo
Member
Utworzony: 2010.08.24 09:54
:) sterownik nie zaszkodzi przeinstalować a monitor może zakłócać przynajmniej jak jest stara bańka wtedy najprostszy test to rozciągnąć kabel na maksa i zobaczyć czy myka na tych liniach.
Od 1 do 4 z 4