Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pomocy, Eon cineo gold nie jest wykrywane przez komputer.
Od 1 do 5 z 5
inaminate
Member
Utworzony: 2010.05.27 20:32
Tak jak napisałem w temacie, coś dziwnego dzieje się z moim odtwarzaczem mp4. Próbowałem go podłączyć na 2 różnych komputerach i 2 różnych windowsach, lecz i to nie przynosi żadnego efektu. Proszę o pomoc, gdyż już nie wiem co z tym zrobić.
Galicjanin
Member
Utworzony: 2010.05.29 00:15
jakiego kabla używasz? EON ładuje się po podłączeniu do kompa?
inaminate
Member
Utworzony: 2010.05.29 19:48 Zmieniony: 2010.05.29 19:49
używam tego kabelka do usb, który dostałem wraz z odtwarzaczem. Tak, ładuje się po podłączeniu do komputera.
pentaMarek
Member
Utworzony: 2010.05.31 20:54
zmień kabel. poszukaj na tym forum podobnych tematów, było już ich kilka. tam też znajdziesz więcej porad.
UrszulaR
Member
Utworzony: 2011.09.04 18:45 Zmieniony: 2011.09.04 18:46
Witam.
Miałam ten sam problem - po podłączeniu do komputera mp4 tylko ładuje, czasami komputer widział dwa puste dyski, ale nie było możliwości nic skopiować. Pomógł nowy kabel mini usb zakupiony w mediamarkt za niecałe 10 zł.
Kable dołączane do mp4 Pentagramu mają "przejściówkę"/"przetwornik sygnału" jak w załączonym zdjęciu. Natomiast nowy tego nie posiada - wydaje mi się, że to może być rozwiązaniem problemu.
Miałam ten sam problem - po podłączeniu do komputera mp4 tylko ładuje, czasami komputer widział dwa puste dyski, ale nie było możliwości nic skopiować. Pomógł nowy kabel mini usb zakupiony w mediamarkt za niecałe 10 zł.
Kable dołączane do mp4 Pentagramu mają "przejściówkę"/"przetwornik sygnału" jak w załączonym zdjęciu. Natomiast nowy tego nie posiada - wydaje mi się, że to może być rozwiązaniem problemu.
Od 1 do 5 z 5