Kategoria: Nawigacja GPS »

Wyznaczanie trasy przejazdu...

Utworzony: 2010.06.28 19:21

Witam. Po zakupie pentagramu z Navigo przechodzę małe rozczarowanie - podczas wytyczania trasy chcę przejechać z punktu A do B ale przez konkretny punkt na mapie i nie widzę możliwości wskazania tego punktu... jest jakaś na to rada?

Utworzony: 2010.06.28 20:51 Zmieniony: 2010.06.28 20:56

Jak najbardziej w Navigo możesz wskazać dowolną ilość punktów przelotowych. Poczytaj instrukcję obsługi od strony 25

Instrukcja

Co do rozczarowania, dodam tylko że na tym sprzęcie można spokojnie odpalić dowolne inne oprogramowanie do nawigacji, gdyby Navigo z jakichś powodów nie przypadło Ci specjalnie do gustu. Ze sprawdzonych: AutoMapa, iGo 8, iGo Amigo, Garmin, Navigon, MapaMap, TomTom, Kamap. Że nie wspomnę również o innych programach oraz grach. Gdy nabierzesz ochoty polecam wątek z moim dodatkowym menu.

Utworzony: 2010.06.29 00:34

:shamed: nie chciało mi się poczytać to strzeliłem gafę :wink: na razie jestem zadowolony bo za taką cenę wszystko działa super (sama automapa kosztuje tyle co nomad i navigo razem a postanowiłem mieć legalne oprogramowanie :cool: )

Utworzony: 2010.06.29 19:20

A mnie się pisać nie chciało to skierowałem do manuala :) Co racja, to racja, sprzęt nie najgorszy. Osobiście absolutnie nie żałuję wyboru.