Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pentagram Vanquish R Pocket 2 GB
Od 1 do 8 z 8
Mateuszw
Member
Utworzony: 2010.07.16 18:23
Odtwarzacz zawiesił się od kilku dni, mam go już ponad 2 lata, więc gwarancji już nie mam ważnej. Po włączeniu widać tylko 'starting' i klepsydrę. Ładuje chyba dobrze, bo jak potrzymam parę minut w ładowarce, to długo świeci się wyświetlacz, ale co z tego jak nie można odtwarzać muzyki. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś ma podobny problem i jak sobie z nim poradził.
balibali
Member
Utworzony: 2010.07.19 09:24
Jak możesz to sformatuj pamięć 3-tki jeśli nic to nie da to wgraj jeszcze raz aktualizację http://forum.pentagram.pl/discussion/2149/pentagram-vanquish-r-pocket-p-5114/#Item_0
Mateuszw
Member
Utworzony: 2010.07.21 08:05
komputer nie widzi mp3 i nic się nie da zrobić z tego co piszesz...
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2010.07.21 10:31
Czyli nic nie wykrywa po podłączeniu kabla usb? Podłącz na wyłączonym urządzeniu, zmień kable usb, mogło gniazdo usb polecieć w odtwarzaczu, podłącz na innym komputerze.
balibali
Member
Utworzony: 2010.07.21 11:01
Wysłany przez: balibalikomputer nie widzi mp3
O tym nie wspominałeś. Nie ma resetu ten odtwarzacz? Może spróbuj wyłączyć i zmienić kabel tak żeby coś wykrył komputer, zmień port usb.
fismis
Member
Utworzony: 2010.09.04 18:54
Mam podobny problem(różnica jest taka że moja wersja ma pojemność 4GB), czy ktoś kto posiada ten model odtwarzacza mógłby zgrać z odtwarzacza oryginalny firmware i wrzucić na jakiś rapidshare czy coś w tym stylu? Sam nie spodziewałem się, że w tak krótkim czasie użytkowania padnie i nie zrobiłem backup'a... Bez firmware nawet nie mam jak spróbować go ożywić. Pozdro.
balibali
Member
Utworzony: 2010.09.06 15:19
2GB/4GB/8GB nie ma znaczenia soft jest ten sam weź ten co kiedyś załączyłem na forum, tez podany w tym linku powyżej.
fismis
Member
Utworzony: 2010.09.07 14:42 Zmieniony: 2010.09.08 01:18
<blockquote>2GB/4GB/8GB nie ma znaczenia soft jest ten sam weź ten co kiedyś załączyłem na forum, tez podany w tym linku powyżej.</blockquote>
Nie wiem, myślałem, że może być problem z adresowaniem w pamięci(bo soft znajduje się we flashu od Samsunga chyba prawda?)
Próbowałem chyba wgrać właśnie ten soft(link był bodajże na megaupload, archiwum nazywało się Pocket_Soft, nie pamiętam dokładnej nazwy firmware). Program wyrzucił dwa błędy. W sumie nie dziwie się w którymś programie wyrzuciło po wczytaniu pliku, że jest to wersja 0.0.0.0 ...
Chyba, że coś pomieszałem ;) plik *.fw jest gotowym programem do wgrania czy powinno się z nim wpierw coś zrobić?
EDIT: te dwa błędy to
- Read file error because Softdog count is zero or passward is not correct.
- The firmware's protocol is not the same as the previous firmware's, please exit the tool, delete recovery directory and select the firmware.
Nie wiem, myślałem, że może być problem z adresowaniem w pamięci(bo soft znajduje się we flashu od Samsunga chyba prawda?)
Próbowałem chyba wgrać właśnie ten soft(link był bodajże na megaupload, archiwum nazywało się Pocket_Soft, nie pamiętam dokładnej nazwy firmware). Program wyrzucił dwa błędy. W sumie nie dziwie się w którymś programie wyrzuciło po wczytaniu pliku, że jest to wersja 0.0.0.0 ...
Chyba, że coś pomieszałem ;) plik *.fw jest gotowym programem do wgrania czy powinno się z nim wpierw coś zrobić?
EDIT: te dwa błędy to
- Read file error because Softdog count is zero or passward is not correct.
- The firmware's protocol is not the same as the previous firmware's, please exit the tool, delete recovery directory and select the firmware.
Od 1 do 8 z 8