Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Volt P 5103 - problem po wgraniu softa 5,364 beta
Od 1 do 5 z 5
Kiecho
Member
Utworzony: 2010.07.21 11:32
Witajcie,
Znów mam problem. Udało się wgrać nowego softa (raz jeszcze dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość askme). Ale, aby nie było za "różowo" wcale problemy się nie zakończyły. Mianowicie, problem dotyczy braku sortowania, tj. tego, że zarówno foldery jak i pliki są w nieposortowanej kolejności w odtwarzaczu. Kiedy zaś podłączam go do komputera, to wszystko jest idealnie posortowane. Jak temu zaradzić?
Znów mam problem. Udało się wgrać nowego softa (raz jeszcze dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość askme). Ale, aby nie było za "różowo" wcale problemy się nie zakończyły. Mianowicie, problem dotyczy braku sortowania, tj. tego, że zarówno foldery jak i pliki są w nieposortowanej kolejności w odtwarzaczu. Kiedy zaś podłączam go do komputera, to wszystko jest idealnie posortowane. Jak temu zaradzić?
uspy
Member
Utworzony: 2010.07.22 19:21
Skopiuj te piosenki na kompa, a potem na odtwarzacz i wszystko będzie posortowane. I tu prośba: zróbcie coś aby tego nie trzeba było robić, tzn. aby wszystko automatycznie się aktualizowało.
Kiecho
Member
Utworzony: 2010.07.23 11:44
myślałem o tym i tak pewnie zrobię wobec braku innej możliwości... ale i tak to jest mega uciążliwe, bo ja np. mam ponad 1800 utworów na mp3 które zajmują mi prawie 7 GB. Po założeniu każdego nowego folderu czy po dodaniu jakiejkolwiek nowej piosenki do któregokolwiek folderu, musiałbym od nowa zgrywać dane na mp3... Może da coś ponowne wgranie softa?
Kiecho
Member
Utworzony: 2010.07.23 11:46
Wysłany przez: uspyI tu prośba: zróbcie coś aby tego nie trzeba było robić, tzn. aby wszystko automatycznie się aktualizowało.
tu Ci pewnie, uspy, chodziło o nie aktualizację, tylko o sortowanie plików i folderów. Bardzo tego brakuje, to jest podstawowa funkcja w każdym sofcie.
RegisXX
Member
Utworzony: 2010.07.24 01:20
Nie jest to może rozwiązanie, ale aby po wgraniu nowych piosenek z powrotem mieć posortowane katalogi utwórz w playerze nowy katalog, przenieś tam wszystkie foldery. Jak będą przeniesione i posortowane przez windowsa przenies je z powrotem do poprzedniego katalogu. Działa bo sprawdzilem. Jest na pewno szybsze niż kopiowanie na kompa a przynosi rezultat (oczywiscie utworzony na wabia katalog usuwasz) niestety nie sortuje to podkatalogów, wiec jezeli masz wieksze drzewko katalogów to w każdym musisz osobno posortować wg tej metody.
Pozdrawiam i życze cierpliwości ;]
Pozdrawiam i życze cierpliwości ;]
Od 1 do 5 z 5