Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

P 5116-8 eon cineo - biały ekran

Utworzony: 2010.08.13 22:02

Witam . Mp4 Eon cineo p 5116-8 <--- Spadla dzisiaj z wysokosci 30cm . Po jej odpaleniu pojawia się na niecałą sekundę biały ekran i od razu znika . Nic nie daje dłuższe przytrzymanie klawisza on/off. Po podłączeniu do komputera ekran robi się cały biały (nie znika tylko świeci się cały czas) a sam komputer nie wykrywa mp4-ki . Co mam zrobić w tej sytuacji ?

Utworzony: 2010.08.16 15:28

Rozkręcaj i zobacz do środka (taśma może się wypięła albo coś podobnego) a jak gwarancja nadal aktualna to wyślij na serwis.

Utworzony: 2010.08.16 19:30

No ok sprobuje tylko powiedz mi jak mogę rozkręcic tego eon'a ? Nie ma tu żadnych śrubek etc a na siłe nie chce nic robić bo boje się , że pęknie mi obudowa.

Utworzony: 2010.08.17 09:53

Karta plastikowa lub pęseta techniczna (cienka) i działasz. Jak masz wprawę to wsuwasz między metal i plastik i się rozejdzie. Zacznij od przeciwnej strony niż gniazda i potem z wyczuciem. Rozbierałam już kilka takich modeli i nie tylko takie i zazwyczaj masz zatrzask ząbek od tej strony co zaczynasz. Tylko jak to źle zrobisz to gwarant odrzuci ci reklamację na przyszłość bo będzie widać że się dotykałeś.