Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

Pentagram Volt - zanim kupię

Utworzony: 2010.08.26 10:57

Witam,

Zainteresowałem sie odtwarzaczem Pentagram VOLT ze względu na dwie funkcje - obsługe kart SD (to sa karty SD, micro SD czy mini SD???) oraz nadajnik FM.
Mam natomiast do posiadaczy pytanie o funkcjonalnosc. Chce z tego korzystac glownie w aucie i nie tracic na obsluge czasu, zatem:
- jak wyglada transfer plikow do Volt'a - drag&drop czy taka walka jak z ipod'em?
- jaka jest jakisc nadajnika FM
- jaka jest wtyczka ladowarki (zakladam, ze z nadajnikiem, zywot urzadzenia sie szybko skonczy - jak z ladowaniem odtwarzacza w aucie?)
- jak wyglada tworzenie playlist??? czy da sie je (bo chyba wygodniej) zrobic w domu na PC, a potem czy latwo sie miedzy nimi przelaczac? (chce miec np. jedna z bajkami dla syna a druga ze swoja muzyka - i chcialbym w miare szybko sie aucie miedzy nimi przemieszczac - bo w kocu auto w rucu jest:-)

Dzieki za pomoc,
Galtom

Ps. Ewentualnie jesli jakis inny model bardziej spelni moje oczekiwania bede wdziczny za sugestie :-)

Utworzony: 2010.08.26 10:59

katrty micro sd / micro sdhc
kabel mini usb podlaczany do ladowarki
playlisty odpadaja :)

Utworzony: 2010.08.26 11:04

Bez playlist to dupa :-(
A jaest jakis pentagram z nadajnikiemfm i playlistami?

Utworzony: 2010.08.31 11:23

Nadajnik FM działa beznadziejnie, ale nie będę powtarzał tego co było pisane w innych wątkach. Poszukaj sobie.

Utworzony: 2010.09.01 19:26

Witam
Przyłączam się do reszty dziś kpiłem i od samego kupna mi terkocze jak również cicho gra i trzeszczy po mimo iż wgrany jest najnowszy soft 6.384 staram się o gwarancje inaczej strata pieniędzy , jak ktoś lubi słuchać samych syczków w trzaskach to gorąco polecam;)