Kategoria: Sieci i komunikacja »
problem z cerberusem p-6381-3
Od 1 do 3 z 3
ciaho
Member
Utworzony: 2010.08.30 16:04
Witam!
prosze o pomoc, posiadam router jak wyzej, podloczony do modemu kablowki aster sclonowany adres mac,po ok 2 tygodniach uzytkowania predkosc polaczenia przez wi-fi spadla dramatycznie, po podpieciu laptopa kablem do routera wszystko hula jak trzeba, wlaczam wi-fi i znowy dramat, restarty, ponowne konfigurowanie routera nic nie daje. Prosze o pomoc czy to problem z modemem, konfiguracja, czy laptopem?!
prosze o pomoc, posiadam router jak wyzej, podloczony do modemu kablowki aster sclonowany adres mac,po ok 2 tygodniach uzytkowania predkosc polaczenia przez wi-fi spadla dramatycznie, po podpieciu laptopa kablem do routera wszystko hula jak trzeba, wlaczam wi-fi i znowy dramat, restarty, ponowne konfigurowanie routera nic nie daje. Prosze o pomoc czy to problem z modemem, konfiguracja, czy laptopem?!
ciaho
Member
Utworzony: 2010.09.03 11:24
kanały zmieniałem po kolei, mam i miałem ustawione na auto, resetowałem ustawienia routera, upgredowałem firmware ze strony pentagrama, cofałem do pierwotnego i nadal nic. usuwałem połączenia w kompie ustanawiałem nowe. reset firmwara pomógł na kilka godzin, po ustanowieniu ponownego połączenia zdechł transfer danych
Od 1 do 3 z 3