Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Vanquish Volt 2GB problemy z obudową
Od 1 do 5 z 5
filozof
Member
Utworzony: 2010.09.05 19:35
Witam!
Piszę w sprawie mojego odtwarzacza MP3 Vanquish Volt 2GB.
Mój problem pojawił się pod koniec wakacji, gdy w pobliżu przycisku dalej ">|" pojawiła się ryska od używania owego przycisku.
Po jakimś czasie normalnego użytkowania ryska powiększyła się, a przedwczoraj zakończyło się to dziurą w obudowie mojego odtwarzacza.
W związku z tym powstają moje pytania - czy jest możliwość zmiany obudowy? Co się stanie, gdy wyślę odtwarzacz na gwarancję? Utracę ją? będę musiał płacić za zmianę obudowy?
Proszę o pomoc!
Piszę w sprawie mojego odtwarzacza MP3 Vanquish Volt 2GB.
Mój problem pojawił się pod koniec wakacji, gdy w pobliżu przycisku dalej ">|" pojawiła się ryska od używania owego przycisku.
Po jakimś czasie normalnego użytkowania ryska powiększyła się, a przedwczoraj zakończyło się to dziurą w obudowie mojego odtwarzacza.
W związku z tym powstają moje pytania - czy jest możliwość zmiany obudowy? Co się stanie, gdy wyślę odtwarzacz na gwarancję? Utracę ją? będę musiał płacić za zmianę obudowy?
Proszę o pomoc!
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.09.06 14:32
Bez oględzin urządzenia nic nie można powiedzieć zdalnie. Skontaktuj się z serwisem MMV i załącz do emial'a zdjęcia tego uszkodzenia.
filozof
Member
Utworzony: 2010.09.06 16:39
MMV? Pojęcia nie mam co to =)
Może jakieś nakierunkowanie?
Może jakieś nakierunkowanie?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.09.06 17:11 Zmieniony: 2010.09.06 17:12
Tak dokładnie jak napisał @admaos564, Multimedia Vision (MMV) jest autoryzowanym dystrybutorem produktów Pentagram, zapewnia także wsparcie techniczne i serwis dla urządzeń marki Pentagram.
Od 1 do 5 z 5