Kategoria: Sieci i komunikacja »
Reklamacje
Od 1 do 5 z 5
mkroszka
Member
Utworzony: 2010.09.08 12:47 Zmieniony: 2010.09.10 10:00
Ludzie, pentagram jedzie totalnie po bandzie ... próbowałem zareklamować u nich router ... nie dość że musiałem się przebić przez jakiegoś "fachowca"( który ma wyłączone obwody myślowe )drogą mejlową to na dodatek odsyłają mi router po 3 tygodniach biorą pieniądze za przesyłkę a router nie naprawiony ... i panowie z serwisu twierdzą że dla nich wszystko jest ok.
Nie polecam nikomu tej marki serwis tandetny brak obsługi klienta...
Nie polecam nikomu tej marki serwis tandetny brak obsługi klienta...
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.09.08 14:28
Rozumiem, że kontaktowałeś się z serwisem w tej sprawie i usterka zgłaszana przez ciebie nadal występuje.
mkroszka
Member
Utworzony: 2010.09.09 12:02
Tak oczywiście usterka była zgłaszana, sprzęt wysłany i wrócił nie sprawny.
Zainteresowanych zapraszam do lektury.
http://plik24.pl/site/komputery.php?go=serwis&art=38
Zainteresowanych zapraszam do lektury.
http://plik24.pl/site/komputery.php?go=serwis&art=38
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.09.09 12:07 Zmieniony: 2010.09.10 16:15
Poinformowałem kierownika serwisu.
Edycja: Informacja otrzymana z serwisu MMV.
Sprzęt przebywał w serwisie MMV - 13dni, a usterka spowodowana była przepięciem z linii, co nie stanowi samoistnej usterki urządzenia, tylko jest czytnikiem zewnętrznym mogącym spowodować uszkodzenie urządzeń elektronicznych. Tak też było w twoim przypadku i reklamacja była bezzasadna. Serwis naliczył tylko koszt transportu, ale nie naliczył kosztów związanych z testowaniem i sprawdzeniem urządzenia.
Edycja: Informacja otrzymana z serwisu MMV.
Sprzęt przebywał w serwisie MMV - 13dni, a usterka spowodowana była przepięciem z linii, co nie stanowi samoistnej usterki urządzenia, tylko jest czytnikiem zewnętrznym mogącym spowodować uszkodzenie urządzeń elektronicznych. Tak też było w twoim przypadku i reklamacja była bezzasadna. Serwis naliczył tylko koszt transportu, ale nie naliczył kosztów związanych z testowaniem i sprawdzeniem urządzenia.
MrJanek
Member
Utworzony: 2010.09.10 09:55
Pracownicy infolinii technicznych czasami muszą wyłączać "obwody myślowe" żeby dostosować się do poziomu rozmówcy;)...
Polecam powrót do szkoły podstawowej, może wtedy przypomnisz sobie zasady ortografii i czytania ze zrozumieniem;) "prubowałem" i "klijęta" piszę się ździebko inaczej...
A ustawa o odpowiedzialności sprzedawcy odnosi się do sprzedawcy i klienta, serwisy domyślnie obsługują zgłoszenia z tytułu gwarancji.
Polecam powrót do szkoły podstawowej, może wtedy przypomnisz sobie zasady ortografii i czytania ze zrozumieniem;) "prubowałem" i "klijęta" piszę się ździebko inaczej...
A ustawa o odpowiedzialności sprzedawcy odnosi się do sprzedawcy i klienta, serwisy domyślnie obsługują zgłoszenia z tytułu gwarancji.
Od 1 do 5 z 5