Kategoria: Nawigacja GPS »
Niewystarczającą ilością pamięci w P5230 skoro w ResidentFlash prawie nic niema
Od 1 do 6 z 6
Tempak
Member
Utworzony: 2010.09.16 20:03
Niewystarczającą ilością pamięci w P5230 w jakim przypadku, do wykonania czego?
Tempak
Member
Utworzony: 2010.09.20 18:09
Kolega jeszcze chyba nie przeszedł instalacji. Na tym jedna etapie nie wiemy ani czego ani w jakim momencie. Jak nie doprecyzuje to wątek do sprzątnięcia.
seb1aq
Member
Utworzony: 2010.09.21 11:58
Wersję mam oryginalną, zakupioną razem z nomadem, oprogramowanie było już na nim zainstalowane przez producenta, niestety urządzenie się zawieszało, początkowo tylko nie wyznaczało trasy, w końcu nie wiem dlaczego całe navigo sie wykasowało????, próba ponownej instalacji nie dała wyniku pozytywnego, ponieważ na etapie wyboru miejsca zapisania navigo tj. w ResidentFlash wyskakiwała informacja niewystarczająca ilość miejsca ( program instalacyjny navigo9i). Zostałem zmuszony do ponownego zainstalowania obrazu ze strony pentagram, ale podczas tej instalacji nomad się zawiesił i już nie uruchomił?!
Tempak
Member
Utworzony: 2010.09.21 17:24 Zmieniony: 2010.09.21 17:25
Nie wnikam po czym twierdisz, że całe oprogramowanie się wykasowało. Nadinstalowanie instalatorem oryginalnie zainstalowanego Navigo 9i jest niemożliwe, bo istotnie pierwotne Navigo zajmuje prawie całe ResidentFlash i jest zbyt mało miejsca. To niestety normalne i trzeba wcześniej ręcznie sprzątnąć katalog Navigo z ResidentFlash. Obrazu nigdy nie wgrywałem, ale coś czuję że teraz to tylko serwis Cię ratuje.
Tak na marginesie, bawią mnie niczym nie poparte sugestie nielegalnej AM, czy jakiegokolwiek innego oprogramowania do nawigacji :)
Tak na marginesie, bawią mnie niczym nie poparte sugestie nielegalnej AM, czy jakiegokolwiek innego oprogramowania do nawigacji :)
Od 1 do 6 z 6