Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

Pytanie dotyczące Pentagrama P 5102

Utworzony: 2010.09.20 20:49 Zmieniony: 2010.09.20 21:08

Witam, jestem nowym użytkownikiem Pentagram R SKIT P 5102.

Właśnie zaktualizowałem firmware do najnowszego bodajże...

Mam taki problem, jedyne co mi się nie podoba w tym odtwarzaczu to strasznie wolne przełączanie pomiędzy piosenkami + jeszcze jeden problem :
Mianowicie jak można odtwarzać jakiś katalog : np mam 2 foldery i chciałbym aby piosenki były odtwarzane tylko z jednego. Teraz aby posłuchać piosenek z innego katalogu, trzeba po prostu wszystkie "przelecieć". Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ?
Jak nie to postaram się wytłumaczyć jaśniej.

PS.
a jak zrobić by po wyłączeniu odtwarzacza piosenki nie odtwarzały się znowu od początku tylko od miejsca, gdzie zostały zatrzymane ?

Utworzony: 2010.09.21 11:13

Katalogi wybierasz w ten sposób że wchodzisz w Music i masz te okno gdzie wyświetla się aktualny utwór - <strong>utwór musi być zatrzymany</strong> naciskasz teraz środkowy klawisz (ten między +/- <</>>) i wybierasz Folders, tyle w temacie.

Wyłącz odtwarzacz w trakcie trwania utworu za pomocą przycisku play/pauza - trzymaj aż pojawi się napis Vanquish R Skit, potem możesz już na OFF, teraz jak włączysz playem to pojawi się od razu ten utwór z licznikiem zatrzymanym wtedy kiedy wyłączyłeś.

Utworzony: 2010.09.21 14:28

A, dzięki, kombinowałem coś, ale nie wychodziło, ale już jest git ;)