Kategoria: Sieci i komunikacja »
Odzyskanie hasla
Od 1 do 6 z 6
alexxx93
Member
Utworzony: 2010.09.29 19:54 Zmieniony: 2010.09.30 09:23
Witam was, jestem zielony niesamowicie, ale mam pytanie, mam haslo na router, chce sie polaczyc przez swoj telefon *wifi* do kompa, ale jest haslo na router, ktorego o dziwo nikt nie zna.. czy moge gdzies zmienic to haslo, na SWOJE?
Prosze o jakis link..
Prosze o jakis link..
balibali
Member
Utworzony: 2010.09.30 09:18
Masz na routerze min dwa hasła:
1. hasło do logowania się na stronę konfiguracyjną router - wszystkie popierdułki tam ustawiasz wraz z drugim hasłem o które prawdopodobnie ci chodzi
2. hasło do sieci bezprzewodowej, żeby nikt nie korzystał z twojego wifi - wchodzisz na stronę konfiguracyjną (dane masz podane na pewno w instrukcji) i tam pewnie w jakiejś zakładce wireless secure lub podobnej wybierasz szyfrowanie, hasło (poszukaj w instrukcji na pewno to opisali).
1. hasło do logowania się na stronę konfiguracyjną router - wszystkie popierdułki tam ustawiasz wraz z drugim hasłem o które prawdopodobnie ci chodzi
2. hasło do sieci bezprzewodowej, żeby nikt nie korzystał z twojego wifi - wchodzisz na stronę konfiguracyjną (dane masz podane na pewno w instrukcji) i tam pewnie w jakiejś zakładce wireless secure lub podobnej wybierasz szyfrowanie, hasło (poszukaj w instrukcji na pewno to opisali).
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.10.01 16:26
Przypominam, że tematyka forum dotyczy produktów Pentagram.
Od 1 do 6 z 6