Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Problem z wgraniem muzyki itp. Eon Gold
Od 1 do 8 z 8
sylwia112sylwia
Member
Utworzony: 2010.10.06 19:14 Zmieniony: 2010.10.06 19:17
Witam , bardzo prosiłabym o pomoc. Dzisiaj zakupiłam Pentagram Eon Cineo Gold i wszystko ślicznie i ok ale gdy podłączyłam do komputera i chciałam zgrać muzyke nie mogłam znaleźć dysku a później pokazały się 2. Spróbowałam zgrać do 1 i do 2 ale nic wyskakuje tylko że nie może znaleźć przedmiotu. Bardzo prosze o pomoc w obsłudze :) Będe bardzo wdzięczna (ps. mam Windows Vista )
bambosz7
Member
Utworzony: 2010.10.08 16:35
1. - to pamięć odtwarzacza, 2. - to karta pamięci w odtwarzaczu.
W tym zrzucie masz że komunikacja z dyskiem C (dysk systemowy - fizycznym) została zerwana, plik nie jest dostępny a nie z wymiennym I (odtwarzacz).
W tym zrzucie masz że komunikacja z dyskiem C (dysk systemowy - fizycznym) została zerwana, plik nie jest dostępny a nie z wymiennym I (odtwarzacz).
Cavalerra
Member
Utworzony: 2010.10.15 12:25 Zmieniony: 2010.10.15 13:03
Ja mam podobny problem. Dzisiaj zakupiłem GOLD i jak chcę wrzucić jakieś mp3 na pamięć to pokazuje się komunikat: "Nie można odnaleźć "nazwa mp3": Nie można odnaleźć określonego pliku. Sprawdź, czy ścieżka i nazwa pliku są określone poprawnie." - o co chodzi? Miałem wiele odtwarzaczy mp3 i nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego. Nie wiem za bardzo co robić. Pomoże ktoś? Dodam jeszcze, że klikając na 'formatuj' nie dzieję się nic.
P.S.
Dodatkowo jak kliknę na któryś dysk i wejdę we "właściwości" to nawet nie widzi pamięci na tym dysku, ani całkowitej, ani wykorzystanej. To samo w ustawieniach z zegarkiem, już bezpośrednio w opcjach odtwarzacza. Wchodzę w ustawienia, chcę zmienić godzinę, robię wszystko tak jak w instrukcji, a i tak godzina pozostaje bez zmian (2:19).
P.S.
Dodatkowo jak kliknę na któryś dysk i wejdę we "właściwości" to nawet nie widzi pamięci na tym dysku, ani całkowitej, ani wykorzystanej. To samo w ustawieniach z zegarkiem, już bezpośrednio w opcjach odtwarzacza. Wchodzę w ustawienia, chcę zmienić godzinę, robię wszystko tak jak w instrukcji, a i tak godzina pozostaje bez zmian (2:19).
kreti
Member
Utworzony: 2010.10.15 13:22
Ten plik przy kopiowaniu nie jest równolegle używany przez system. Może to wirus, wyłącz anty i zmień kabel usb oraz port usb i spróbuj ponownie formatowania.
Najlepiej sprawdź na innym komputerze.
Najlepiej sprawdź na innym komputerze.
Cavalerra
Member
Utworzony: 2010.10.15 13:31
Pierwsze godziny z tą mp4 i już się zraziłem do produktów pentagram. Niby urządzenie miała cechować łatwość wgrywania na pamięć. A komputer podaje mi, że ta pamięć ma 0 bajtów i nie wiem co robić. Nigdy nie miałem problemu na linii pc<->odtwarzacz. Wielki minus za to. Wyłączenie zapory nic nie daje. Denerwuje mnie to.
Cavalerra
Member
Utworzony: 2010.10.15 23:49
Dobra, to nie wina urządzenia, ani kabla, ani portów USB, to już nie wiem. Na systemie XP takim jak u mnie, u mojego wujka działa normalnie i dało się wgrać mp3, a tutaj dalej to samo. Przeinstalowałem windowsa, dalej to samo. Zmieniłem więc system na Windows 7, dalej lipa. Co robić?
fanabob
Member
Utworzony: 2010.10.18 10:41
Dalej masz tą pamięć = 0. Kabel zmień bo to że działa u kogoś innego na innym usb nie znaczy że u ciebie będzie. Możesz spróbować odinstalować i ponownie zainstalować Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej. Jest tez taki programik unlocekr możesz wtedy spróbować najechać na te mp3 i po PP będziesz miał opcje Unlocker wtedy możesz spróbować zwolnić z tego pliku wszystko co go ew. blokuje.
Cavalerra
Member
Utworzony: 2010.10.18 22:29
No właśnie już nie bardzo, zobacz co napisałem w tym temacie. Jednak widzi, ale tylko na chwilę jak bateria jest na skraju wyczerpania.
Link: http://forum.pentagram.pl/discussion/2477/odtwarzacze-pentagram-a-windows-7/#Item_4
Jakaś porada?
Link: http://forum.pentagram.pl/discussion/2477/odtwarzacze-pentagram-a-windows-7/#Item_4
Jakaś porada?
Od 1 do 8 z 8