Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Odtwarzacze Pentagram a Windows 7
Od 1 do 5 z 5
iw992
Member
Utworzony: 2010.10.16 17:22
Witajcie!
Rzuciły mi się w oczy dwa odtwarzacze Pentagrama - Eon Slide-R Twin Core i Eon Cineo Gold. I tu się zaczynają schody... Wśród systemów nie widzę Windowsa 7. Czy komputer z tym systemem nie będzie "widział" odtwarzacza? Czy może nie jest to jakiś problem?
Z góry dzięki za odpowiedź :)
Rzuciły mi się w oczy dwa odtwarzacze Pentagrama - Eon Slide-R Twin Core i Eon Cineo Gold. I tu się zaczynają schody... Wśród systemów nie widzę Windowsa 7. Czy komputer z tym systemem nie będzie "widział" odtwarzacza? Czy może nie jest to jakiś problem?
Z góry dzięki za odpowiedź :)
Cavalerra
Member
Utworzony: 2010.10.16 21:30
Mój Eon Cineo GOLD 2GB nie był widoczny na XP 32 bit. Teraz mam Windows 7 Ultimate 32 bit i także nie widzi. Jak dla mnie spore rozczarowanie ze strony Pentagramu. Powinno to działać. Nigdy nie miałem problemów z pamięciami przenośnymi pendrive/mp3/mp4. No ale u wujka wykrywa, także zgrywam muzykę na pendrive i u niego wrzucam na MP4. Trochę to męczące, ale cóż począć jak już kupiłem...
Cavalerra
Member
Utworzony: 2010.10.18 22:27
Mój komputer też widzi i nawet mogłem coś wrzucić, lecz po chwili zniknęło. Stało się to tak, że rozładowała mi się bateria i podłączyłem do usb. Przez chwilę na ekranie mp4 widniał napis (ten z boku na dole) 'connected usb', a po chwili włączyła się ta bateria i stan ładowania. Więc jak zrobić, żeby komputer czy mp4 nie odbierały tego jak tylko i wyłącznie ładowanie, tylko żebym widział ten dysk cały czas? W opcjach mp4 nie ma nic takiego.
Drugim problemem jest to, że mój eon cineo nie zapamiętuje ustawień odtwarzacza (EQ, częstotliwość nadawania itp.) oraz nie da się zmienić ani godziny ani daty... Ktoś coś na to może poradzić?
Drugim problemem jest to, że mój eon cineo nie zapamiętuje ustawień odtwarzacza (EQ, częstotliwość nadawania itp.) oraz nie da się zmienić ani godziny ani daty... Ktoś coś na to może poradzić?
bambosz7
Member
Utworzony: 2010.10.19 09:18
Tak jakby odłączał - może zimny lut na złączu usb lub padnięte złącze i przez przypadek czasem działa.
Tu wygląda na uszkodzony kwarc i problemy z softem, jak bym kontaktował się z serwisem.
Wysłany przez: CavalerraDrugim problemem jest to, że mój eon cineo nie zapamiętuje ustawień odtwarzacza (EQ, częstotliwość nadawania itp.) oraz nie da się zmienić ani godziny ani daty.
Tu wygląda na uszkodzony kwarc i problemy z softem, jak bym kontaktował się z serwisem.
Od 1 do 5 z 5