Kategoria: Akcesoria graficzne »

Nowy tablet pentagrama ?

Utworzony: 2010.10.25 21:58 Zmieniony: 2010.10.26 09:34

Witam
Otóż otrzymałem odpowiedz jednego ze sklepów komputerowych dlaczego nie maja pentagrama virtuoso na sprzedaży.

"Niestety Tablet Pentagram Virtuoso został wycofany z oferty przez producenta, niedługo pojawi się jego następca."

Następca ? nie widziałem żadnej premiery,czy w ogóle zapowiedzi nowego tabletu.Czy to jakaś plotka,kłamstwo,czy naprawdę coś wyjdzie ? Jedno wiem,jakąś prawdę to w sobie ma,bo aktualnie nigdzie chyba nie da się kupić virtuosa.

Utworzony: 2010.10.26 09:43

Nie wycofany tylko została zakończona jego produkcja, zbyt wysokie koszty i małe zainteresowanie produktem skłoniło nas niestety do takiego ruchu.

Wysłany przez: nurgielNastępca ? nie widziałem żadnej premiery,czy w ogóle zapowiedzi nowego tabletu

Prawdopodobnie chodziło sprzedawcy o model PENTAGRAM Designer [P 2700], ale nie jest to następca Virtuoso.

Utworzony: 2010.12.02 09:47

Czyli tabletu Virtuoso SE 2501 już nie będzie w sklepach? Produkcja nie zostanie wznowiona w najbliższym czasie o ile wogóle?? Czytając różne fora i opinie wydawało się, że zainteresowanie było duże. Nastawiłam się na ten tablet i cierpliwie czekałam ponad 2 miesiące licząc, że wkrótce pojawi się w sklepach ale w związku z tym chyba muszę poszukać czegoś innego. Chyba, że jest nadzieja?? Proszę o odpowiedź.

Utworzony: 2010.12.02 09:53

Wysłany przez: ole777Chyba, że jest nadzieja??

Decyzje już zapadły odnośnie tego modelu.

Spróbuj jednak przetestować model - Designer [P 2700] ma podobne możliwości i myślę że może spełnić twoje oczekiwania.

Utworzony: 2010.12.09 15:06 Zmieniony: 2010.12.12 18:06

Wielka szkoda :cry:! Virtuoso zdobył wiele rekomendacji między innymi od PcLab i 3dMax. Sama chciałam go sobie sprawić na święta jako prezent. To był produkt, który śmiało konkurował z Intuosem. Świetny był jego debiut, acz krótki :cry:. Pozdrawiam :)

Dziś z uśmiechem na twarzy mogę wystawić ocenę 6 dla Pentagram Designer! Zdecydowałam się na ten model i naprawdę nie żałuję. Polecam!