Kategoria: Nawigacja GPS »

nomad evo 4.3.

Utworzony: 2010.11.12 13:10

Czy ktoś instalował Miplo sync na Nomadzie evo 4.3. ?
Gdzie go instalować :
- na karcie sd, na której jest Automapa ?,
- na pamięci flash Nomada ?

Utworzony: 2010.11.15 16:17 Zmieniony: 2010.11.16 13:28

MAM PROBLEM Z REJESTRACJA URZĄDZENIA. SKAD WZIAĆ POTRZEBNE DANE TJ KLUCZ KONTROLNY I NUMER SERYJNY. WPISUJKE TE Z URZADZENIA I NIC. Juz zrobilem proble innegfo typu.
wpisalem haslo w windows ce i nie moge teraz nic odpalic bo jest niestety brak klawiatury do pisania wielkie help!!!

Utworzony: 2010.11.15 16:31

Potrzebny ci jest tylko klucz licencji bo to nie jest wersja taka płytowa, tylko już działająca w urządzeniu. Podbij do nich to ci wytłumaczą co i jak zrobić http://www.navigo.pl/wsparcie/pomoc-techniczna

Z tego co tu piszą http://www.navigo.pl/wsparcie/aktualizacja to i tak masz najnowszą wersję.

Utworzony: 2010.11.16 13:28

prosze o pomoc informacja w edytowanym poscie

Utworzony: 2010.11.16 13:45

Teraz to jedynie pozostaje zgłosić się na serwis po obraz systemu.
Może zadziała też zrobienie backup z niezablokowanej sztuki i wrzucenie przez AS w tą twoją.

Utworzony: 2010.11.16 14:27 Zmieniony: 2010.11.16 14:32

a jakis inny sposob. pisalem do serwisu ale nie maja nic takiego bo to nowy produkt beda p[isac do product managera. Jakis program do resetu hasla my mobiler nie dziala. wlasnie dzwonilem do serwisu nie maja obrazu softu. prosze admina o kontakt z produky managerem. bo nawigacja super szybka ale co z tego jak ma wadliwy soft!! to opinia serisu nie moja wina tylko softu ze nie podaje klawiatury

Utworzony: 2010.11.16 16:04 Zmieniony: 2010.11.16 16:10

Serwis posiada już stosowny obraz systemu, ale nie jest on na razie udostępniany na zewnątrz. Będziesz musiał przesłać urządzenie do serwisu.

Jakiekolwiek zmiany w systemie WinCE wykonujesz na własną odpowiedzialność. Wyborem jest albo całkowite zablokowanie nawigacji bez dostępu do poziomu WinCE lub też pozostawienie dostępu do WinCE.

Utworzony: 2010.11.16 18:13

dziekuje za odpowiedz serwis właśnie się tym zajoł odpowiedzieli iż bezpłatnie naprawią ten produkt z racji iż jestem pierwszym klientem z takim problemem i dlatego że to nowe urządzenie. Nigdy nie zmienie zdania o Pentagramie to najlepszy producent gadzetów elektronicznych wszelakiego rodzaju!!! Polecam każdemu a co do nawi to super fix za pierwszym razem po 15sek złapany!!!:bigsmile: a czy wogóle taki soft będzie dostępny abym mógł go pobrać na przyszłość??

Utworzony: 2010.11.17 18:56

Witam a ja mam pytanie z innej beczki-mianowicie jak długo działa wam Evo na baterii?
Bo mi na w pełni naładowanej baterii z powyłączanymi zbędnymi dźwiękami, podświetleniem ustawionym w połowie starcza na ok. 2h pracy.Co przy moim starym mio200 jest słabym wynikiem.

Utworzony: 2010.11.18 10:58

mi po pierwszym uruchomieniu jak dotarła do mnie okolo półtora godziny... wiec nie wiem jak wroci z serwisu przetestuje i dam znać:cool: