Kategoria: Nawigacja GPS »
Nomad Evo 4.3 - głośny wysoki dźwięk po uruchomieniu navi
Od 1 do 6 z 6
ekomen
Member
Utworzony: 2010.11.15 18:38 Zmieniony: 2010.11.15 18:50
czy miał ktoś tego typu problem? nie da się tego wytrzymać, czy pomogą coś ustawienia? zmiana głośności nic nie pomaga
S3bOLO
Member
Utworzony: 2010.11.15 20:44 Zmieniony: 2010.11.15 20:45
Raczej wszyscy doświadczają tego problemu. Dostałem odpowiedź z serwisu firmy Pentagram dotyczącą wady fabrycznej głośnika urządzenia:
Pozwolę sobie nie komentować co o tym myślę... :/
Jeśli chodzi o szum problem jest nam znany i obecnie czekamy na odpowiedź producenta.
W momencie kiedy otrzymamy odpowiedź na stronie pentagram.pl oraz na forum.pentagram.pl pojawia się wskazówki pomagające wyeliminować problem.
Na dzień dzisiejszy może Pan ewentualnie zwrócić sprzęt do sprzedawcy.Pozwolę sobie nie komentować co o tym myślę... :/
ekomen
Member
Utworzony: 2010.11.15 21:02
szum byłbym w stanie znieść, ale to brzmi jak stary pecet tylko 10 razy głośniej, uszy bolą
Crazyyboyy88
Member
Utworzony: 2010.11.17 14:33
mam ten sam proble wyslalem urzadenie do serwisu ale z powodu zablokowania windowsa haslem. po ponownym wlaczeniu nie ma możiwości załadowania hasla brak klawiatury. ostrzegam innych uzytkownikow. Ale sprzet niczego sobie szym malo przeszkadza...
vudzkostek
Member
Utworzony: 2011.12.25 22:38
Witam,
czy ktoś ma informację na temat tego szumu? Mija rok a nadal nic się nie pojawiło... pamiętam jak dzwoniłem przed świętami rok temu a oni zapewniali mnie że do 3 miesięcy pojawi się łatka. Totalne zlewanie klientów....no chyba że nie potrafię znaleźć na stronie Pentagramu tej łatki...
czy ktoś ma informację na temat tego szumu? Mija rok a nadal nic się nie pojawiło... pamiętam jak dzwoniłem przed świętami rok temu a oni zapewniali mnie że do 3 miesięcy pojawi się łatka. Totalne zlewanie klientów....no chyba że nie potrafię znaleźć na stronie Pentagramu tej łatki...
grymer
Member
Utworzony: 2011.12.28 13:15
Poszukaj było już o tym na forum jak szum była faktycznie duży to kazali odesłać do sprawdzenia na serwis.
Od 1 do 6 z 6