Kategoria: Tuning PC »

PENTAGRAM SilentForce 550W gdzie kupić

Utworzony: 2010.11.17 11:47

Witam, jestem bardzo zainteresowany kupnem owym zasilaczem PENTAGRAM SilentForce 500W. Niestety jest on naprawdę trudno dostępny, na allegro jest tylko jeden egzemplarz oraz jakiś inny używany co nie wchodzi w grę. Nie znajduje ich również w żadnych sklepach internetowych przy użyciu stron jak ceneo/skapiec. Czy on został wycofany i nie będzie już dostępny ?

Utworzony: 2010.11.17 16:20

Produkcja tego modelu została zakończona. Najlepiej skontaktuj się z działem handlowym Pentagram Polska, dostaniesz informacje gdzie ten model jest dostępny tel.: (022) 338 90 00, handlowy@mmv.pl

Utworzony: 2010.11.17 19:38

Jeśli produkcja została już zakończona to czy dalej można ubiegać się o gwarancję w razie takiej potrzeby? Jeśli tak to czy należy wysłać bezpośrednio do producenta? I ostanie pytanie. Czy będzie można skorzystać z tych 36 miesięcy dodatkowego zabezpieczenia gwarancyjnego po zarejestrowaniu produktu na stronie, kolega mi o tym mówił i bardzo sobie to sobie chwalił. Miałem już kilka zasilaczy na przestrzeni dość krótkiego okresu czasu i jak się okazało nie podołały moim potrzebom, a chciałbym być tak jak już pisałem wcześniej "zabezpieczony" w razie czego.

Utworzony: 2010.11.18 12:11 Zmieniony: 2010.11.18 12:12

Wysłany przez: b4mbusJeśli produkcja została już zakończona to czy dalej można ubiegać się o gwarancję w razie takiej potrzeby?

Tak oczywiście.

Wysłany przez: b4mbusJeśli tak to czy należy wysłać bezpośrednio do producenta?

Gwarancja udzielana jest przez Pentagram Polska (d. Multimedia Vision) i zgodnie z warunkami gwarancji sprzęt reklamowany jest w tej firmie - dystrybutora, w Polsce.

Wysłany przez: b4mbusCzy będzie można skorzystać z tych 36 miesięcy dodatkowego zabezpieczenia gwarancyjnego po zarejestrowaniu produktu na stronie, kolega mi o tym mówił i bardzo sobie to sobie chwalił.

Tak