Kategoria: Akcesoria graficzne »

Pentagram Titan - ciag dalszy...

Utworzony: 2010.12.20 17:16

Witam
Kilka dni temu napisalem taki watek :
"Problem polega na tym, ze po zainstalowaniu sterownikow - tych ostatnich (v 5,02 z dnia 2010.03.18) konczy sie mozliwosc wspolpracy z systemem operacyjnym. Moj system to windows 7 home premium 64 bit na laptopie Samsung R590 (nowy). Pomimo, ze nie dotykam nawet piora, wskaznik myszy nie tylko skacze po calym ekranie, ale takze uruchamiane sa aplikacje (tak jak gdybym uruchamial je piorem). Nie mozna przejac kontroli nad kursorem za pomoca myszki). Wydaje mi sie, ze to wina sterownika, laptop, wiec i system ma 2 dni. Sterownik jest dla wersji....jakiej ??? W opisie jest "Beta" ?.. bez zaznaczenia 32 bit czy 64...

Tablet jest mi potrzebny do pracy. Dotad na starym komputerze z windows 7 32 bit bylo ok.
Co moze byc przyczyna ? Czy sa gdzies sterowniki do win 7 64 bit ? To w koncu nie jest juz nowy system operacyjny ???"
Napisalem rowniez do specow od "pomocy". A i owszem otrzymalem pytanie o numer seryjny produktu. Choc nie mam pojecia w jaki sposob SN tabletu ma pomoc w rozwiazaniu problemu, odpisalem podajac go. Dodalem tez, ze w chwili obecnej nie moge pracowac, ze prosze o szybka pomoc.
I to tyle, od tamtego czasu zaden "fachowiec" z Pantagram nawet sie nie odezwal. Wyglada na to, ze opinie w sieci sa prawdziwe ? Byles kupil ich produkt ? A dalej maja cie w dupie ? Wy tez otrzymujecie tak "zaawansowana pomoc " ?

Pozdrawam forumowiczow (wylacznie)

Utworzony: 2011.01.02 15:31

Ja też mam problem z tym tabletem. Działa w nim tylko dioda, kiedy przyłożę piórko/myszkę świeci się, ale już nie ma przełożenia ruchu na komputerze. W ogóle nie działają mi ustawienia tabletu, próbowałam zainstalować ponownie sterowniki, ale nic z tego nie wyszło. Gwarancja na tablet już wygasła, nie wiem co mam zrobić, bo szczerze to się na tym nie za bardzo znam. Bardzo proszę o jakieś wskazówki, tablet jest mi bardzo potrzebny!!