Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Kolejność odtwarzania piosenek - Pentagram Vanquish R Pocket 2 Gb
Od 1 do 6 z 6
Songho
Member
Utworzony: 2010.12.23 00:28
Witam, wczoraj zakupiłem mp3 i mam z nią tylko jeden mały problem... Wgrane piosenki nie są odtwarzane w kolejności alfabetycznej, tylko jak sobie chcą. Funkcję losowego odtwarzania mam wyłączoną. Więc jak do licha zrobić żeby piosenki alfabetycznie się odtwarzały?
Songho
Member
Utworzony: 2010.12.23 03:23
dodam jeszcze że brak u mnie tempa odtwarzania piosenek :/ a sama wersja poleceń oprogramowania jest inna niż w instrukcji (a tłumaczenie na polski chyba wykonał translator :/)
mam pentaGRAM vol. 4 i kupiony w sklepie
mam pentaGRAM vol. 4 i kupiony w sklepie
FellAngel
Member
Utworzony: 2010.12.24 08:45
Piosenki można nazwać nie tylko powierzchownie, ale też we właściwościach pliku. Odtwarzacze różnie czytają utwory, jak we właściwościach nic nie ma to patrzą na nazwę pliku. Stąd wrażenie może być takie, że odtwarzane są losowo.
Ogólnie spróbuj wgrać nowy firmware do tego odtwarzacza, ewentualnie zamień na starszy.
Ogólnie spróbuj wgrać nowy firmware do tego odtwarzacza, ewentualnie zamień na starszy.
Songho
Member
Utworzony: 2010.12.24 14:26
po części znalazłem rozwiązanie... odtwarza piosenki w takiej kolejności w jakiej się wgra na niego piosenki (dziiiiiwne, bardzo...)
jednak nadal nie widze opcji przyśpieszania piosenek :/
Ps. mam najnowszy soft chyba bo wersja 9.6 z lipca 2010
jednak nadal nie widze opcji przyśpieszania piosenek :/
Ps. mam najnowszy soft chyba bo wersja 9.6 z lipca 2010
Willist
Member
Utworzony: 2011.05.11 13:26
Zmiana tempa z tego co zauważyłem jest tylko w formacie .mp3, inne po prostu po kliknięciu w menu opcji tempa wracają do utworu(przynajmniej u mnie
)
)Od 1 do 6 z 6