Kategoria: Inne »
Jak to .......... uruchomić ?
Od 1 do 2 z 2
MiedzianeJaja
Member
Utworzony: 2010.12.27 12:34 Zmieniony: 2010.12.28 09:36
Wkładam płytkę a na niej same pierdoły. Instrukcje w różnych językach ale nie ma żadnej instalacji. Dopiero ręcznie wyszukałem ale co z tego że się zainstalowało jak nie działa. Może ktoś mi krok po kroku wyjaśnić co mam z tym gadżetem zrobić żeby sieć działała ? Niby widzi sieci bezprzewodowe ale jak się odpali firefoksa czy explorera to mówią sorry brak sieci. Co ciekawsze punk dostepu ciska stoi pół metra od tego gadzeta. Sprawdzone na psp go syna i połączenie działa bez problemu. Było połącz, znalazł sieć, wpisz hasło i po sprawie. A ten dziad ma tysiąc ustawień wpisuje mu dostępy hasła i buca z tego. Pomocy
[Acmon] Zalecam lekturę regulaminy odnośnie stosowania słownictwa. Na przyszłość napisz przynajmniej o jakie urządzenie, jaki model Ci chodzi.
[Acmon] Zalecam lekturę regulaminy odnośnie stosowania słownictwa. Na przyszłość napisz przynajmniej o jakie urządzenie, jaki model Ci chodzi.
mieszek
Member
Utworzony: 2010.12.28 09:11
Może by kolega zmienił tytuł umieszczając w nim typ tego "kure...a". Forumowicze nie są jasnowidzami (no, przynajmniej większość), żeby zgadnąć o jakie urządzenie chodzi.
Od 1 do 2 z 2