Kategoria: Akcesoria graficzne »
Designer P 2700
Od 1 do 3 z 3
Romeq07
Member
Utworzony: 2011.01.23 17:42
Witam, ostatnio zamówiłem tablet graficzny Pentagram Designer P 2700. Po otworzeniu zauważyłem, że dolna część obszaru roboczego jest odklejona. Poprosiłem o wymianę urządzenia, jednak dwa kolejne wyglądały tak samo, a nawet nieco większy obszar był odklejony. Na forum przeczytałem, że służy to do wsunięcia obrazu/zdjęcia. Mnie to nie przekonuje. Dlaczego przy opisie sprzętu nie ma o tym wzmianki w takim razie?
Czy jest to wada seryjna, czy rzecz normalna? Jeżeli tak, to czemu to ma służyć? Jakby nie spojrzeć, rysowanie po wybrzuszeniu nie jest szczególnie przyjemne.
Czy jest to wada seryjna, czy rzecz normalna? Jeżeli tak, to czemu to ma służyć? Jakby nie spojrzeć, rysowanie po wybrzuszeniu nie jest szczególnie przyjemne.
soyo
Member
Utworzony: 2011.01.24 11:04
Oglądałem w sklepie i to jest folia pod którą możesz coś wsunąć i przerysować.
Romeq07
Member
Utworzony: 2011.01.28 20:48
Odebrałem tablet. Rzeczywiście... przydatna ta folia. Tablet działa, wszystko cacy. Za pierwszym razem nie chciał ruszyć, odinstalowałem więc jeszcze raz wraz z plikami rejestru, do tego usunąłem rejestr z C: za pomocą CCleaner, ponieważ miałem jakieś resztki Bamboo. Teraz wszystko chodzi :-)
Od 1 do 3 z 3