Kategoria: Akcesoria graficzne »
PENTAGRAM O'pen Wide- problem z piórkiem
Od 1 do 3 z 3
radgiegadgie
Member
Utworzony: 2011.02.11 15:23
Witam.
Problem polega na tym że w moim mocno wyeksploatowanym Pentagramie złamał się plastikowy rysik w piórku (złamał się w środku).Od razu napisze że mi nie spadł na ziemie ani nic w tym rodzaju- pewnie po prostu złamał się od ilości wyrobionych kilometrów na tablecie.

Część utknęła w środku i nie mogę wyciągnąć tego ze środka żeby wsadzić nowy rysik. Jak to wciągnąć lub gdzie mogę zamówić samo piórko?
Problem polega na tym że w moim mocno wyeksploatowanym Pentagramie złamał się plastikowy rysik w piórku (złamał się w środku).Od razu napisze że mi nie spadł na ziemie ani nic w tym rodzaju- pewnie po prostu złamał się od ilości wyrobionych kilometrów na tablecie.

Część utknęła w środku i nie mogę wyciągnąć tego ze środka żeby wsadzić nowy rysik. Jak to wciągnąć lub gdzie mogę zamówić samo piórko?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.02.14 10:12
Piórko możesz nabyć w serwisie Pentagram Polska tel. 022 338 90 20 (serwis@mmv.pl).
soyo
Member
Utworzony: 2011.02.14 15:42
Jak to widzę tak, bierzesz coś plastikowego o nieco mniejszej średnicy niż ta średnica co jest wkładana do środka - mogła by być ostatecznie ta końcówka co została lekko obcięta, może tez być patyczek po lizaku taki pełny w środku (też trezba będzie go obciąć). Potem odrobina kleju na końcówkę, byle szybko wiązał. Włożyć przytrzymać i powinno dać się wyciągnąć (uważaj tylko z klejem żeby nie wkleić tego na stałe).
Od 1 do 3 z 3