Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
VOLT data i godzina się nie zapisuje
Od 1 do 4 z 4
Jarek95
Member
Utworzony: 2011.02.15 21:06
Mam playerka od 4 dni i nie umiem ustawić daty tzn po wprowadzeniu wszystkich danych nie umiem tego zapisać. W instrukcji pisze zeby przytrzymać klawisz M niestety nie znalałem w niej który to klawisz(żadnej nie jest opisany w ten sposób) wiec próbowałem z każdym ale nic to nie daje.
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.02.17 09:42
|< >| przeskakujesz pola (jak podświetlenie te białe pod napisem nie miga)
>|| wchodzisz lub wychodzisz w tryb edycji danej wartości (podświetlenie pod wartością zaczyna migać)
I teraz najważniejsze - przycisk BACK ten na górze obok włącznika ma dwa stany - krótkie naciśnięcie (zapis) i długi przytrzymanie (cofnięcie bez zapisu) i to wszystko w temacie
>|| wchodzisz lub wychodzisz w tryb edycji danej wartości (podświetlenie pod wartością zaczyna migać)
I teraz najważniejsze - przycisk BACK ten na górze obok włącznika ma dwa stany - krótkie naciśnięcie (zapis) i długi przytrzymanie (cofnięcie bez zapisu) i to wszystko w temacie

Alien
Member
Utworzony: 2011.06.25 16:28
No wreszcie się dowiedziałem co to za magiczny przycisk w tym magicznym odtwarzaczu! Dzięki! :D
Czmiel
Member
Utworzony: 2011.06.25 23:04
Ja radzę jednak za bardzo nie napalać się na zegarek bo urządzenie będziesz resetował dość często , czego oczywiście nie życzę.
Od 1 do 4 z 4