Kategoria: Nawigacja GPS »
PathFinder Logger [P 3106] - dodawanie zdjęc do trasy
Od 1 do 3 z 3
BenLomax
Member
Utworzony: 2011.04.04 08:58
Witam.
Jestem posiadaczem urządzenie PathFinder Logger P 3106, od jakiegoś czasu zacząłem swoje wyprawy rowerowe zapisywać za pomocą tego urządzenia.
Po ostatniej wycieczce otworzyłem log trasy w programie, który otrzymałem w pudełku i dodałem zdjęcie zrobione podczas wycieczki. Zdjęcia, które robiłem podczas jazdy wyświetlane są prawidłowa, problem zaczyna się przy zdjęciach, które robiłem zatrzymując się. Zdjęcia robione podczas postoju, umieszczone są na mapie w w pewnych odstępach. Zdjęcia, które robiłem zaraz po sobie odstęp kilku sek wyświetlane, są poprawnie, problem dotyczy zdjęć, które były robione w odstępach kilku minutowych, pomimo, że były robione w tym samym czasie.
Niektóre, zdjęcia są umieszczane z wyprzedzeniem, niektóre z opóźnieniem.
Może wiecie, jak rozwiązać ten problem?
Jestem posiadaczem urządzenie PathFinder Logger P 3106, od jakiegoś czasu zacząłem swoje wyprawy rowerowe zapisywać za pomocą tego urządzenia.
Po ostatniej wycieczce otworzyłem log trasy w programie, który otrzymałem w pudełku i dodałem zdjęcie zrobione podczas wycieczki. Zdjęcia, które robiłem podczas jazdy wyświetlane są prawidłowa, problem zaczyna się przy zdjęciach, które robiłem zatrzymując się. Zdjęcia robione podczas postoju, umieszczone są na mapie w w pewnych odstępach. Zdjęcia, które robiłem zaraz po sobie odstęp kilku sek wyświetlane, są poprawnie, problem dotyczy zdjęć, które były robione w odstępach kilku minutowych, pomimo, że były robione w tym samym czasie.
Niektóre, zdjęcia są umieszczane z wyprzedzeniem, niektóre z opóźnieniem.
Może wiecie, jak rozwiązać ten problem?
volvofan
Member
Utworzony: 2011.04.18 06:18
Jak możesz to podaj mi swoje ustawienia P3106 bo ja używałem go do zdjęć i było super a ja go zresetowałem (ustawienia ) i za nic nie mogę go ustawić tak jak był tzn. do zdjęć.
Proszę o odpowiedź.
Proszę o odpowiedź.
BenLomax
Member
Utworzony: 2011.04.22 11:00
@volvofan ustawienia mam domyślne, jak zresetujesz ustawienia, to i tak do domyślnych masz dostępu w programie, masz tryb - spacer, rower, jazda autem.
Od 1 do 3 z 3