Kategoria: Nawigacja GPS »

PENTAGRAM PathFinder [P 3101] + Sony Ericsson C902?

Utworzony: 2011.04.07 21:35

Szybkie pytanie czy odbiornik GPS PathFinder [P 3101] jest kompatybilny z SE C902? Wymienionych jest sporo modeli SE, z którymi współpracuje ale akurat ten nie. Ma ktoś jakąś wiedzę co do tego?

Utworzony: 2011.04.08 09:22 Zmieniony: 2011.04.08 09:26

Na 99% tak, nawet w ciemno nie spotkałem się żeby tego typu ustrojstwa nie chciały działać z jakimkolwiek nowszym telefonem - jak bluetooth w tele śmiga na SPP (Serial Port Profile) to będzie działać

"Odbiorniki sygnału GPS PENTAGRAM Pathfinder współpracują z dowolnymi urządzeniami wyposażonymi w interfejs Bluetooth i obsługujących protokół SPP (Serial Port Profile). Poniżej znajduję się lista kompatybilnych urządzeń. Jeżeli Twój telefon/PDA nie jest wymieniony sprawdź specyfikację techniczną dołączoną do Twojego urządzenia. Poniższa lista będzie stale aktualizowana o najnowsze urządzenia. " http://www.pentagram.pl/produkty/nawigacja_gps/odbiorniki_gps/pentagram_pathfinder_p_3101

Szukałem na stronach z tele ale tam nie specyfikują wszystkich profili, tel na support SE i ci powiedzą czy bluetooth pracuje w tym trybie.

Utworzony: 2011.04.09 22:51

Ok dzięki. Już znalazłem - obsługuje SPP :)