Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Vanquish Volt 4gb padł .
Od 1 do 4 z 4
Demon
Member
Utworzony: 2011.04.10 12:45
Mam taki problem - mój volt padł kompletnie . po włączeniu i po ekranie powitalnym pokazuje się jakaś tabelka na ułamek sekundy ale nie jestem w stanie przeczytac co jest tam napisane . Następnie przechodzi do trybu odtwarzania który jest pusty . Kiedy chcę wejśc do trybu muzyka, nagrania, eBook albo eksplorator wyskakuje mi tylko komunikat " Uwaga Brak pliku " . Kidy wchodzę do ustawień . transmitera lub dyktafonu widzę na ekranie komunikat " Boot Fails Shutting down " po czym robi to co mówi czyli wyłącza się .
Czy można to jakoś naprawic w warunkach domowych , czy pozostaje tylko serwis ?
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Czy można to jakoś naprawic w warunkach domowych , czy pozostaje tylko serwis ?
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
skylla1
Member
Utworzony: 2011.04.10 20:33
Czy po podlaczeniu do komputera, urządzenie jest widoczne? Czy widzisz zawartość pamięci flash?
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.04.11 09:28
Spróbuj aktualizację, wtedy wciskasz przycisk Back i podłączasz przewód - uruchamia się w trybie do aktualizacji i może wtedy pójdzie update i będzieżył.
Demon
Member
Utworzony: 2011.05.06 13:37
Oj oj ... Nie ładnie zrobiłem założyłem wątek i zniknąłem z niego :/ ale było to spowodowane tym że poradziłem sobie sam i zapomniałem o forum :/ Dziękuje użytkownikom skylla1 i wanzel_morda za chęć pomocy .
Sprawa moja była banalna a głowiłem się nad nią trochę . Mianowicie usterka była spowodowana wirusami - na moim volciku siedziało ich 7 :D Usunąłem i działa poprawnie . Mam nadzieje że ten wątek się kiedyś komuś przyda :P
Sprawa moja była banalna a głowiłem się nad nią trochę . Mianowicie usterka była spowodowana wirusami - na moim volciku siedziało ich 7 :D Usunąłem i działa poprawnie . Mam nadzieje że ten wątek się kiedyś komuś przyda :P
Od 1 do 4 z 4