Kategoria: Nawigacja GPS »
dleczego P3106 grupuje zdjęcia?
Od 1 do 1 z 1
volvofan
Member
Utworzony: 2011.04.24 17:15
Witam.
Dlaczego pomimo ustawień P3106,
w zakładce Narzędzia - Opcje ...grupuj zdjęcia gdy różnica odległości jest m. ... - ja ustawiłem 50000 m, dopisuje mi wszystkie zrobione foto pod jedną pozycję???
Nie wiem dlaczego tak się stało .
W zakładce Plik, Konfiguracja GPS mam ustawienia;
zaznaczone Generalne,
Kryteria logu;
zaznaczone Loguj co 5 sekund
zaznaczone Loguj co 1 m
zaznaczone Koniec Logu 0 km/h
( zaznaczone to znaczy, że mam ten niebieski odhacznik ).
Pomimo tych ustawień gdy dodaję zdjęcia z pliku i klikam na zapisz informację GPS na zdjęciu to wszystkie maja taką samą wartość tj. miejsce zrobienia choć robiłem je sukcesywnie na trasie w różnych miejscach i czasie.
Kiedyś działało to tak że gdy dopisałem gps DO ZDJĘĆ TO NA MAPIE WIDAĆ BYŁO GDZIE JE ZROBIŁEM NA TRASIE, po kolei a teraz jest że wszystkie są w jednym m iejscu. Jak to ustawić???
Czy logger jest zepsuty???
Dlaczego pomimo ustawień P3106,
w zakładce Narzędzia - Opcje ...grupuj zdjęcia gdy różnica odległości jest m. ... - ja ustawiłem 50000 m, dopisuje mi wszystkie zrobione foto pod jedną pozycję???
Nie wiem dlaczego tak się stało .
W zakładce Plik, Konfiguracja GPS mam ustawienia;
zaznaczone Generalne,
Kryteria logu;
zaznaczone Loguj co 5 sekund
zaznaczone Loguj co 1 m
zaznaczone Koniec Logu 0 km/h
( zaznaczone to znaczy, że mam ten niebieski odhacznik ).
Pomimo tych ustawień gdy dodaję zdjęcia z pliku i klikam na zapisz informację GPS na zdjęciu to wszystkie maja taką samą wartość tj. miejsce zrobienia choć robiłem je sukcesywnie na trasie w różnych miejscach i czasie.
Kiedyś działało to tak że gdy dopisałem gps DO ZDJĘĆ TO NA MAPIE WIDAĆ BYŁO GDZIE JE ZROBIŁEM NA TRASIE, po kolei a teraz jest że wszystkie są w jednym m iejscu. Jak to ustawić???
Czy logger jest zepsuty???
Od 1 do 1 z 1