Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

Vanquish R Pocket

Utworzony: 2011.05.11 13:53

Mam Taki oto problem: często od jakiegoś czasu(miesiąc?) zdarza mu się, że włączając "Music" Ten chwile wyświetla "init.", a zaraz potem "starting", nie mam pojęcia co się dzieje, jest naładowany i robiłem parę dni temu formata. Jest też inna sprawa, wątpię, czy cokolwiek takiego kiedyś się komuś zdarzyło, ale najnormalniej w świecie wyrobiło się wejście jack. Macie jakąś radę? da się je jakoś wymienić?:neutral:

Utworzony: 2011.05.11 17:01

Włóż słuchawki do gniazda i poruszaj jak pojawi się ponownie starting to odeślij na serwis.

Utworzony: 2011.05.27 21:10

Jak już się uda żeby grało, to kręcę i nic się nie dzieje. To się dzieje tylko przy włączaniu i ew. jak się skończy pierwszy utwór jaki włączę. A tak właściwie, to ile może kosztować ten serwis?

Utworzony: 2011.05.30 09:31

Masz przecież gwarancję, tylko opisz to przed odesłaniem bo ja nie łapię co się z nim dzieje. Ceny to ci nikt nie poda bez sprawdzenia w końcu nie wiadomo co się z nim dzieje. Robocizna po gwarancji to pewnie jakieś 30-40 zł.

Utworzony: 2011.05.30 09:34

Wysłany przez: WillistA tak właściwie, to ile może kosztować ten serwis?

Gniazdo to zależy od tego co tam jest zrobione jak samo się rozpadło to powinni uznać na gwarancji.

Utworzony: 2011.06.21 22:51

Z tą gwarancją to jest problem, bo znalazłem paragon z media marktu, który na pewno jest od tego urządzenia, ale wyblakł tak, że nic nie widać, a mówili przy sprzedaży, że nie ma sensu wypisywać gwarancji na tamtej karteczce od sprzętu skoro mamy paragon. W takim wypadku nie mam jak oddać tego do serwisu na gwarancji. Trudno, następnym razem zażądam koniecznie wpisu na karteczce i nie dam się w konia zrobić. Dzięki za pomoc :)

Utworzony: 2011.06.22 09:58

Zrób może ciemne ksero tego paragonu i zobacz czy wyjdzie jego treść.

Utworzony: 2011.07.12 14:18

Mama spytała w media i powiedzieli, że mają jakiś sposób na sprawdzenie tego paragonu i żebym im przyniósł, tylko muszę mieć pewność, że to ten. Mam pytanie, czy oni na pewno przyjmą ją na gwarancji. Nie grzebałem w tym w ogóle.

Utworzony: 2011.07.13 09:11

Zawsze można podgrzać paragon od spodu i powinien wyjść.

Utworzony: 2011.07.15 21:11

To nie atrament sympatyczny :P . Jeśli masz skaner zeskanuj paragon , otwórz w jakimś programie graficznym i zwiększ poziomy kolorów na maxa. Czasem bardzo już wyblakły napis skaner jest w stanie uchwycić.

Utworzony: 2011.07.18 09:27 Zmieniony: 2011.07.18 09:29

Cytryną też można pisać i wyjdzie. Próbka podgrzanego pod lampka - 1min roboty :) tak czy siak da się zrobić.