Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

Vanquish Volt 8GB P5103 - padł

Utworzony: 2011.05.23 10:59

Witam,
niecały tydzień temu zakupiłem w/w odtwarzacz w sklepie internetowym, i dokładnie dziś o godzinie 7:53 (patrzyłem na zegarek) przestał działać, w trakcie odtwarzania muzyki, wyłączył się, z tego co pamiętam akumulator był na jakieś 65 do 70 procent naładowany. Przeczytałem forum i próbowałem go resetować, podłączać do ładowania zarówno do gniazdka jak i przez USB. Dodatkowo nie wykrywa go mój komputer który wczesniej nie miał żadnego problemu z odnajdywaniem go, dlatego nie mam możliwości zaktualizowania go. Raczej wiem że musze go już wysłać na serwis jednak tu pojawia się inny problem który wywnioskowałem po przeczytaniu paru wątków na forum, mianowicie zakupiłem go w sklepie internetowym,w oryginalnie zafoliowanym pudełku znajdowała się czysta karta gwarancyjna, bez żadnego numeru seryjnego, a z tego co czytałem jest to podstawa gwarancji. Posiadam paragon, wydruk gwarancyjny z sklepu internetowego a nawet potwierdzenie wpłaty przez konto internetowe. I tu pojawia się moje pytanie czy w takim wypadku serwis uzna mi gwarancje ?

Utworzony: 2011.05.23 17:02

Wysyłaj do serwisu, podstawą gwarancji jest dowód zakupu i karta gwarancyjna jako taka.W serwisie Pentagrama pracują spoko ludzie i nie czepiają się o jakieś bzdurne kwity

Utworzony: 2011.05.23 19:41

Wielkie dzięki, za odpowiedź.
Pozdrawiam