Kategoria: Nawigacja GPS »

Pentagram Nomad P5230 WINCE 6.0 Flash 2GB

Utworzony: 2011.06.05 21:28 Zmieniony: 2011.06.06 13:17

Witam !
Posiadam nawigację sygnowaną logo Pentagrama o oznaczeniu Pentagram Nomad P5230 funkcjonującą na bazie WINCE 6.0 z 2GB pamięci Flash. Nawigacja ta pojawiła sie jako "sample" na rynku . Aktualnie po próbie wgrania firmware od Nomada P5230 dostępnego na stronie Pentagrama nawigacja nie funkcjonuje .Czy jest możliwe dostać (kupić) firmware kompatybilne z moim sprzętem ?

Utworzony: 2011.06.06 13:26

Kontaktuj się najlepiej z serwisem Pentagrama, najlepiej jak dołączysz do mail'a zdjęcia urządzenia.

Utworzony: 2011.06.06 21:16

Skontaktowałem się z pomocą techniczną poprzez email oraz telefonicznie .Przekazałem wszystkie dane i niestety nie uzyskałem odpowiedzi czy serwis w Polsce posiada taki firmware .Jedyna rada od pomocy technicznej to - wypełnić formularz zgłoszeniowy .Według mnie taka pomoc techniczna Pentagrama to zawracanie glowy i strata czasu .Bezpośredniego kontaktu z serwisem nie znalazłem .

Utworzony: 2011.06.07 09:48

Czy wyjaśniłeś im dokładnie o co chodzi, pamiętaj że nie jest to standardowa procedura dla pomocy technicznej, która nie zajmuje się ogólnie samplami i być może nie zrozumieli twojego problemu. Spróbuj jeszcze raz im wytłumaczyć czego dotyczy problem.

Kontakt z serwisem http://mmv.pl/serwis_s_o_s

Utworzony: 2011.06.07 10:49

Spróbuję skontaktować się ponownie - tym razem bezposrednio z serwisem. O wynikach napiszę ponieważ kontakt z adresem pomocy technicznej Pentagrama - pomoc@mmv.pl głęboko mnie rozczarował .