Kategoria: Akcesoria graficzne »
Zmiana ekranu roboczego Designer 2700
Od 1 do 2 z 2
teri
Member
Utworzony: 2011.06.16 23:02 Zmieniony: 2011.06.17 09:16
Witajcie .
Otóż zakupiłam tableta Pentagram designer P 2700 i mam pytanie . Czy mogę zmienić ekran roboczy ? Chodzi mi o to czy da się zamiast pracy na komputerze i tablecie ( na tablecie nie ma ekranu , da się tylko rysować rysikiem) mogę ustawić tak by ekran pracy był widoczny tylko na tablecie tudzież na tablecie i komputerze ?
Wiem , że troche nagmatwałam , ale nie mam pojęcia jak to inaczej wytłumaczyć :p , a prace na tablecie zaczęłam niedawno :(
Otóż zakupiłam tableta Pentagram designer P 2700 i mam pytanie . Czy mogę zmienić ekran roboczy ? Chodzi mi o to czy da się zamiast pracy na komputerze i tablecie ( na tablecie nie ma ekranu , da się tylko rysować rysikiem) mogę ustawić tak by ekran pracy był widoczny tylko na tablecie tudzież na tablecie i komputerze ?
Wiem , że troche nagmatwałam , ale nie mam pojęcia jak to inaczej wytłumaczyć :p , a prace na tablecie zaczęłam niedawno :(
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.06.17 09:27
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale postaram się wyjaśnić. Tablety graficzne będące w ofercie Pentagrama (seria O'pen, O'pen Wide, ThinType, Titan, Virtuoso, Designer) nie posiadają wbudowanych ekranów LCD - tworzony rysunek prezentowany jest na ekranie monitora a nie samego tabletu, jest to typowa konstrukcja tego typu urządzeń (na rynku dostępne są także specjalistyczne konstrukcje - tablety z LCD, ale ich ceny są znacznie wyższe). Tablety graficzne Pentagrama nie są także urządzeniami typu Tablet PC.
Od 1 do 2 z 2