Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
problem z ładowaniem
Od 1 do 3 z 3
mala_mi
Member
Utworzony: 2011.07.07 19:14
Witam serdecznie.
Wczoraj zakupiłam śliczną MP3 PENTAGRAM Fun [P 5107]. Byłam naprawdę zadowolona. Zgodnie z poleceniem rozładowałam ją dzisiaj zupełnie. Kiedy bateria padła podłączyłam ją do prądu
niestety nie wiem co się dzieje. MP3 cały czas jest włączona bez względu czy suwak przesunięty jest na on czy na off. Ikonka baterii na wyświetlaczu cały czas jest pusta (podpięta jest prawie godzinę). Co mam robić? 
Bardzo proszę o pomoc
Wczoraj zakupiłam śliczną MP3 PENTAGRAM Fun [P 5107]. Byłam naprawdę zadowolona. Zgodnie z poleceniem rozładowałam ją dzisiaj zupełnie. Kiedy bateria padła podłączyłam ją do prądu
niestety nie wiem co się dzieje. MP3 cały czas jest włączona bez względu czy suwak przesunięty jest na on czy na off. Ikonka baterii na wyświetlaczu cały czas jest pusta (podpięta jest prawie godzinę). Co mam robić? 
Bardzo proszę o pomoc

kosmo
Member
Utworzony: 2011.07.08 10:16 Zmieniony: 2011.07.08 10:31
Jak podłączysz przewód od ładowarki na OFF to wtedy się uruchomi, ale bateria będzie pokazywała że jest pusta. Wtedy odłączy przewód urządzenie się wyłączy - normalka jest na OFF w końcu, włącz urządzenie na ON, wejdź w Muzykę (jeśli się uruchomi) i wtedy podłącz przewód (dioda na ładowarce powinna zmienić kolor z zielonego na czerwony a ikona baterii zacznie zmieniać te kreski pokazując, że ładuje).
Zapomniałem dopisać, że ładowarka musi być 500mA 5V DC i jak podłączasz zasilanie to na ekranie na 1-2 sek pojawia się napis - Inicjowanie i wtedy zmienia się kolor diody na ładowarce i ikona pokazuje że zaczęło się ładowanie.
Zapomniałem dopisać, że ładowarka musi być 500mA 5V DC i jak podłączasz zasilanie to na ekranie na 1-2 sek pojawia się napis - Inicjowanie i wtedy zmienia się kolor diody na ładowarce i ikona pokazuje że zaczęło się ładowanie.
mala_mi
Member
Utworzony: 2011.07.08 19:57
Bardzo dziękuje ;) Mam nadzieje, że teraz już wszystko pójdzie gładko ;)
Od 1 do 3 z 3