Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
eon vector nagrywanie radia
Od 1 do 6 z 6
pitexon_89
Member
Utworzony: 2011.07.23 23:35
Witam - chodzi mi o możliwość nagrywania audycji z radia (była taka opcja w cineo) niestety nie mogę znaleźć tej opcji w vectorze- pomoże ktoś?
pitexon_89
Member
Utworzony: 2011.07.26 12:46
Cytat z instrukcji: "Urządzenie posiada radio FM/UKF z możliwością nagrywania audycji..." oraz cytat ze strony pentagram.pl: "Ponadto odtwarzacz wyposażony jest w cyfrowy dyktafon rejestrujący w jednej z trzech jakości z możliwością nagrywania audycji..." - ktoś chyba nie przeczytał co napisał w specyfikacji :/
Jeszcze taki drobny offtopic: co zrobić z napisami które nie mieszczą się w całości na ekranie vectora? - połowa napisów jakby "ucięta"
pozdrawiam
Jeszcze taki drobny offtopic: co zrobić z napisami które nie mieszczą się w całości na ekranie vectora? - połowa napisów jakby "ucięta"
pozdrawiam
balibali
Member
Utworzony: 2011.07.26 15:45 Zmieniony: 2011.07.26 15:45
No to na stronie to widziałem, ale postawiłem na to, że chyba ktoś nie wiedział :) co to znaczy audycja i dlatego napisał tak od czapy. Ja nie znalazłem w menu takiej opcji.
Napisy w Vob czy srt, w vob chyba nie można edytować (ustawienia default pod dvd) bo są "wtopione" w film i dlatego się nie mieści a pewnie puszcza napisy do jakiejś wysokości ekranu lub liczby wierszy inaczej zasłaniały by cały ekran. Wg. mnie najlepszy patent to avi lub mkv z własnymi napisami trochę czasu to zajmuje co prawda.
Napisy w Vob czy srt, w vob chyba nie można edytować (ustawienia default pod dvd) bo są "wtopione" w film i dlatego się nie mieści a pewnie puszcza napisy do jakiejś wysokości ekranu lub liczby wierszy inaczej zasłaniały by cały ekran. Wg. mnie najlepszy patent to avi lub mkv z własnymi napisami trochę czasu to zajmuje co prawda.
Od 1 do 6 z 6